MEDIA

O Xoύτος και άλλοι δέκα VIP στο «Survivor» του ΣΚΑΪ!

O Xoύτος και άλλοι δέκα VIP στο «Survivor» του ΣΚΑΪ!
INTIME SPORTS

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού ανάμεσα σε celebrities (Σπαλιάρας), δημοσιογράφους (Βαλαβάνη), πολίστες (Κοκκινάκης), γυμνάστριες (Πασχάλη) και τον προπονητή Rugby (Αργιανίδης)!

Μπορεί να λείπει χρόνια από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά το μεγαλύτερο και πιο «σκληρό» παιχνίδι επιβίωσης, το «Survivor», αναμένεται σε περίπου ένα μήνα να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Στο τιμόνι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, όπου είχε πάει για λίγες μόλις ημέρες προκειμένου να δώσει το πρώτο δείγμα από όσα έρχονται, γυρίζοντας το τρέιλερ του reality επιβίωσης

Μια ομάδα από 24 ανθρώπους καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. Το «Survivor» του ΣΚΑΪ ξεκινά με μία βασική διαφορά, σε σχέση με όσες παραλλαγές έχουμε δει. Θα πάρουν μέρος 13 παίκτες που επιλέχτηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές και 11 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά τους. Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο.

Θα έχει και άρωμα από… αθλητισμό καθώς θα λάβουν μέρος αθλητής της υδατοσφαίρισης Κώστας Κοκκινάκης, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η αθλήτρια του Μουάι-Τάι, Μαριάνα Καλλέργη και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη. Aναλυτικά τα βιογραφικά των συμμετοχόντων σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ...

1. Ευριδίκη Βαλαβάνη

Παρουσιάστρια και αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Αγαπάει πολύ την μαγειρική και τα social media. Ο λόγος που είπε ναι στο survivor είναι γιατί είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων, το θεωρεί μια τρελή εμπειρία και θέλει να δοκιμάσει τα όρια της.

2. Bo

Είναι ράπερ, 39 ετών, γεννημένος στη Γερμανία. Το ’96 έκανε την «είσοδό του» στην ελληνική δισκογραφία. Ασχολείται με τη γυμναστική κάνοντας βάρη, kick boxing και box. Αποφάσισε να έρθει στο survivor για την εμπειρία και για να διεκδικήσει τη νίκη.

3. Μαριάννα Καλέργη

O Xoύτος και άλλοι δέκα VIP στο «Survivor» του ΣΚΑΪ!

Είναι 24 ετών, απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας και πρωταθλήτρια του Muay Thai. Σε ηλικία 19 ετών έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine. Eργάζεται σε αλυσίδα γυμναστήριων ως εκπαιδεύτρια, συνεχίζοντας επαγγελματικά να αγωνίζεται στο στυλ του Muay Thai και επαγγελματικής Πυγμαχίας.

4. Κώστας Κοκκινάκης

Είναι αθλητής του πόλο, 42 ετών και έχει τελειώσει τη γυμναστική ακαδημία. Αυτή την στιγμή αγωνίζεται για την ομάδα του Υδραϊκού και τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως προπονητής. Δέχθηκε να συμμετάσχει στο survivor γιατί τέτοιες ευκαιρίες παρουσιάζονται μόνο μία φορά στη ζωή. Θα του λείψει η ομάδα του, αλλά φυσικά πολύ περισσότερο θα του λείψει η κόρη του.

5. Λάουρα Νάργες

Είναι 26 χρονών, γεννημένη στην Γερμανία από πατέρα Γερμανό και μητέρα Ελληνίδα. Από 17 χρονών ζει στην Ελλάδα, όπου έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση, ραδιοφωνική παραγωγός και αρθρογράφος σε διάφορα περιοδικά, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές της στο μάρκετινγκ. Της αρέσει ο χορός, ειδικά το hip-hop, το tae kwon do, η ζωγραφική, και το διάβασμα. To Survivor είναι για εκείνη μία υπέροχη πρόκληση.

6. Ειρήνη Παπαδοπούλου

Είναι τραγουδίστρια. Σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ και έχει διακρίσεις στο χάντμπολ. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με το pole dancing. Η επιλογή της να συμμετάσχει στο Survivor είναι μια πρόκληση για αυτήν και σίγουρα μία εμπειρία. Το άγνωστο την φοβίζει και για αυτό θέλει να του πηγαίνει κόντρα. Στο νησί θέλει να πάει για να δοκιμάσει τις αντοχές της, να απεξαρτηθεί από το κινητό της, και να ξαναγνωρίσει τα όρια του εαυτό της.

7. Σόφη Πασχάλη

Είναι γυμνάστρια. Έχει κάνει σπουδές δημοσιογραφίας και έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Γυμνάζεται 6 ώρες την ημέρα, κυρίως κάνοντας yoga, ενώ σε μικρότερη ηλικία είχε ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Είπε ναι στο survivor γιατί ήταν μεγάλη πρόκληση. Θα της λείψει ο σκύλος της, οι μαθητές και η οικογένειά της. Ο λόγος που είπε ναι στο παιχνίδι είναι γιατί είναι άνθρωπος των άκρων, το θεωρεί μια ξεχωριστή εμπειρία και θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της.

8. Γιάννης Σπαλιάρας

Είναι ηθοποιός και μοντέλο, 40 ετών. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Περισσότερο θα του λείψει η οικογένεια του. Πιστεύει στη συνεργασία και του αρέσει το ομαδικό πνεύμα. Το μόνο που τον προβληματίζει στη διαβίωση στο νησί είναι, εκτός από την έλλειψη τροφίμων και η πιθανότητα να αναγκαστεί να κλειστεί σε κάποιο πολύ μικρό χώρο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων λόγω του ύψους του. Θεωρεί ότι το survivor είναι κάτι που του ταιριάζει γιατί είναι άνθρωπος της περιπέτειας και αγαπάει τα ταξίδια.

9. Στέλιος Χανταμπάκης

Γεννήθηκε 1/1/1986- 31 ετών. Παντρεμένος εδώ και 4 χρόνια. Έχει δύο παιδιά ( 3 ετών και 2 μηνών). Εργάστηκε ως μοντέλο για 10 χρόνια. Έπαιζε επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Εδώ και 4 χρόνια κάνει τηλεόραση ως παρουσιαστής. Εργάζεται και ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Απρόβλεπτος. Πολύ χιούμορ. Όμορφος. Θεωρεί ότι θα έχει αρκετές δυσκολίες σε αθλοπαιδίες στο Survivor μιας και έχει να προπονηθεί αρκετό καιρό σε σχέση με τους άλλους. Αγαπάει την τηλεόραση ως δουλειά και σέβεται τους τηλεθεατές. Θεωρεί ότι στις δύσκολες στιγμές φαίνεται ο αληθινός μας χαρακτήρας. Στο Survivor είναι η ευκαιρία να δείξει την αλήθεια του. Πιστεύει ότι έχει προσόντα να πάει καλά στο Survivor διότι είναι συνεργάσιμος, έχει γρήγορη αντίληψη και ανήσυχο πνεύμα. Θα του λείψουν πολύ τα παιδιά του.

10. Λάμπρος Χούτος

O Xoύτος και άλλοι δέκα VIP στο «Survivor» του ΣΚΑΪ!

Είναι 37 ετών, διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και έχει έναν γιο 7 ετών. Έχει παίξει ποδόσφαιρο σε πολλές ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αλλά και στις ιταλικές Ρόμα και Ίντερ. Ασχολείται με το kick boxing και γενικά τις πολεμικές τέχνες. Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε ριάλιτι τηλεπαιχνίδι διάσημων στην Ταϊλάνδη όπου αυτός και η ομάδα του βγήκαν νικητές. Ο λόγος που είπε ναι στο Survivor είναι γιατί θέλει να γνωρίσει τους φόβους του και να τους ξεπεράσει. Δεν τον τρομάζουν οι συνθήκες στο νησί, μέχρι να πάει και να τις βιώσει.

11. Γιώργος Χρανιώτης

Είναι ηθοποιός και είναι 39 χρονών. Είχε περάσει στη Γυμναστική Ακαδημία, όμως τελικά τον κέρδισε η υποκριτική. Από το 1995 που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο, έως και σήμερα έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Παράλληλα, ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι. Είπε ναι στο survivor γιατί όταν σκεφτόταν κάποιους να κάνουν βόλτες στην παραλία του Νησιού, να παίζουν και να προσπαθούν να επιβιώσουν "ζήλεψε".

ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

1. Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι 34 χρονών και ζει στην Σκιάθο. Είναι προπονητής θαλάσσιου σκι και πρώην ποδοσφαιριστής. Ασχολείται με το Tae kwon do και το kick boxing. Περιγράφει τον εαυτό του ως δυνατό και αποτελεσματικό. Η καλή του φυσική κατάσταση, η μεθοδικότητα και η προσαρμοστικότητα του, πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν στο survivor.

2. Ειρήνη Αϊνατσιόγλου

Η Ειρήνη Αϊνατσιόγλου είναι 23 χρονών και ζει στην Αθήνα με τους γονείς και τα 4 αδέρφια της. Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του ΕΚΠΑ, και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα δημοσιογραφίας. Ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση. Της αρέσει ο χορός, η ποδηλασία, το cross fit και η ζωγραφική.

3. Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου

Η Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου είναι 23 χρονών, δίδυμη αδερφή της Ειρήνης και ζει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του ΕΚΠΑ και παρακολουθεί μαζί με την αδερφή της μαθήματα δημοσιογραφίας. Ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση. Της αρέσει ο στίβος και ο χορός. Είναι εύθυμη, δυναμική και ενθουσιώδης. Συμμετέχει στο παιχνίδι για να δοκιμάσει τις αντοχές της και για την εμπειρία. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι το πείσμα της και η φυσική της κατάσταση.

4. Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος είναι 32 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας στην Αγία Παρασκευή. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της Πειρατείας, στην Σομαλία. Τον εαυτό του τον περιγράφει ως περιπετειώδη, πρακτικό, υπεύθυνο. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, το snowboard και το motocross. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη, τη σωματική άσκηση αλλά και τη νίκη.

5. Πάνος Αργιαννίδης

O Xoύτος και άλλοι δέκα VIP στο «Survivor» του ΣΚΑΪ!

Ο Παναγιώτης Αργιαννίδης είναι 35 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι προπονητής Rugby και personal trainer CrossFit. Επίσης, Μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπυ. Σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ Η προσαρμοστικότητα του πιστεύει ότι είναι αυτό που θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι. Ασχολείται με το ping pong και με την ποδηλασία. Συμμετέχει στο survivor γιατί είναι ένα από τα όνειρα του.

6. Βασίλης Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι 27 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι personal trainer και ναυαγοσώστης. Ασχολείται με το body building, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του, ήρεμο, αισιόδοξο και με χιούμορ. Εκείνο που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο είναι η πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση του. Το πιο σημαντικό πράγμα που του έχει συμβεί στη ζωή του είναι όταν συμμετείχε ως μέλος της προεδρικής φρουράς σε παρέλαση στην Νέα Υόρκη. Συμμετέχει στο survivor για την εμπειρία και για το έπαθλο.

7. Ελένη Δάρρα

Η Ελένη Δάρρα είναι 34 χρονών και ζει στην Πάτρα. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε γυμναστήριο και έχει τελειώσει το ΤΕΦΑΑ, ενώ, παράλληλα κάνει μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων στον Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Δηλώνει δυναμική, ανταγωνιστική και κοινωνική. Εκείνο που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η υπομονή, η επιμονή της και το ότι κάνει πρωταθλητισμό στο χάντμπολ. Ασχολείται ερασιτεχνικά και με την ιστιοπλοΐα. Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και το έπαθλο.

8. Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι 24 χρονών, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη. Ζει στην Αθήνα, όπου και εργάζεται ως μοντέλο. Είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Εκείνο που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η αντοχή της.

9. Σάρα Εσκενάζη

Η Σάρα Εσκενάζη είναι 29 χρονών και ζει στην Αθήνα. Έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή. Ασχολείται με τον στίβο, το χορό και την τοξοβολία. Για τον εαυτό της λέει ότι είναι δυναμική, πριγκίπισσα και χαμογελαστή. Συμμετέχει στο survivor για την εμπειρία και για την πρόκληση. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η αντοχή και η αισιοδοξία της.

10. Μάριος Ιωαννίδης

Ο Μάριος Ιωαννίδης είναι 30 χρονών και είναι από την Κύπρο. Είναι γυμναστής και εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση και την ποδηλασία. Είναι δραστήριος και πεισματάρης. Αυτό που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η εκπαίδευση που έχει στις καταδύσεις και στα αθλήματα με τα οποία ασχολείται. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία.

11. Ειρήνη Κολιδά

Η Ειρήνη Κολιδά είναι 34 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι μητέρα ενός αγοριού. Εργάζεται ως personal trainer. Έχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας και έχει τελειώσει και το ΤΕΦΑΑ. Είναι αισιόδοξη, χαρούμενη και πεισματάρα. Κάνει πρωταθλητισμό στο κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου. Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και γιατί νοιώθει πως είναι γεννημένη για ακραίες καταστάσεις. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η ψυχραιμία και η καλή φυσική της κατάσταση.

12. Δημήτρης Πάσχουλας

Ο Δημήτρης Πάσχουλας είναι 24 χρονών και ζει στη Νάουσα. Έχει τελειώσει το ΔΙΕΚ. Τον εαυτό του τον περιγράφει ως εργατικό και πεισματάρη. Αυτό που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο survivor είναι η δύναμη και ο χαρακτήρας και το μυαλό του. Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τους κοντινούς του ανθρώπους. Στο survivor συμμετέχει γιατί του αρέσουν τα δύσκολα και για να δοκιμαστεί.

13. Φαίδων - Ορέστης Τσανγκ

Ο Ορέστης Φαίδων Τσανγκ είναι 27 χρονών, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη, από Έλληνες γονείς. Έχει σπουδάσει Αγροτική Ανάπτυξη και Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως freelancer μεταφραστής της κινέζικη γλώσσας. Αποκορύφωμα της καριέρας του έως σήμερα η μέρα που έγινε ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του αυθόρμητο, κοινωνικό και αισιόδοξο. Κάνει πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα (6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κ.α.). Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις και θέλει να φτάσει στα όρια του. Εκείνο που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η εφευρετικότητα, η επιμονή και η υπομονή του.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ