STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο τηλεοπτικός χάρτης της Super League Interwetten: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά

Το Γεώργιος Καραϊσκάκης μέσα από τα "μάτια" κάμερας της NOVA
Το Γεώργιος Καραϊσκάκης μέσα από τα "μάτια" κάμερας της NOVA PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Η Super League Interwetten αρχίζει στις 21 Αυγούστου, ωστόσο τα πάντα παραμένουν ανοικτά για την πλειονότητα των ομάδων στο τηλεοπτικό κομμάτι. Ποιες ομάδες έχουν συμβόλαιο, τι ισχύει με NOVA, COSMOTE και ποια είναι η πρόταση στους "μικρούς".

Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε σέντρα στη Super League Interwetten, ωστόσο τα πάντα παραμένουν ανοικτά αναφορικά με το τηλεοπτικό κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα (28/07) την ανανέωση της συνεργασίας του για τη νέα χρονιά με τη NOVA, με τον ίδιο πάροχο καλύπτει τα παιχνίδια και των Άρη, Ατρομήτου και ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίες ούτως ή άλλως είχαν συμβόλαιο με τη NOVA για την τρέχουσα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ερωτηματικό ο ΠΑΟΚ, συμφωνία COSMOTE με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Το μεγάλο ερωτηματικό στο τηλεοπτικό κομμάτι παραμένει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχει έρθει σε επαφή τόσο με τη NOVA όσο και με την COSMOTE, με τους δύο παρόχους να επιδίδονται σε ένα "μπρα-ντε-φερ" για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την COSMOTE, δίχως ωστόσο να υπάρχει για την ώρα κάτι το επίσημο.

Τα δεδομένα για τους "άστεγους" μικρούς

Για τις υπόλοιπες ομάδες (επτά), η COSMOTE έχει καταθέσει πρόταση να αποκτήσει τα δικαιώματά τους. Συγκεκριμένα, προσφέρει συνολικά οκτώ εκατομμύρια ευρώ, στους: Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Λαμία, Ιωνικός).

Και οι έξι ομάδες δεν είδαν με θετικό μάτι τη συγκεκριμένη πρόταση και γι' αυτό το λόγο καταψήφισαν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, στις 8 Ιουλίου, αλλά και προ δύο ημερών (26/07). Στην πρώτη καταψήφιση, οι μόνες ομάδες που ψήφισαν υπέρ ήταν ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα, δηλαδή οι "στεγασμένες" από τη NOVA ομάδες.

Η COSMOTE έχει καταθέσει καλύτερη οικονομικά πρόταση στον ΟΦΗ, συγκριτικά με τις υπόλοιπες έξι ομάδες, λόγω της ιστορικότητας και της εμπορικότητας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ