MEDIA

Ο Θέμης Καίσαρης στο Anfield Index

Ο Θέμης Καίσαρης στο Anfield Index

Ο Θέμης Καίσαρης αποτελεί τον νέο συνεργάτη του Anfield Index, αφού θα συμμετέχει επί μονίμου βάσεως στα podcast για τη Λίβερπουλ και την PremierLeague.

Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στη Μεγάλη Βρετανία αυτή την εβδομάδα. Οι συζητήσεις και οι αναλύσεις για τον νέο αριστερό μπακ των κόκκινων ήταν πολλές, με τον Θέμη Καίσαρη να συμμετέχει ενεργά σε μερικές εξ αυτών προκειμένου να παρουσιάσει το αγωνιστικό προφίλ του 24χρονου οπισθοφύλακα.

Τη συμμετοχή στο podcast της " Liverpool Echo" ακολούθησε αυτή στην πλατφόρμα του " Anfield Index". Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχαν αμφότερα, ο managing editor του Sport24.gr ξεκινά συνεργασία με το "Anfield Index" για θέματα που αφορούν τόσο τη Λίβερπουλ όσο και την Premier League συνολικά.

Οι συζητήσεις θα είναι εβδομαδιαίες και θα ανεβαίνουν στην πλατφόρμα του Anfield Index, όπου φιλοξενούνται συχνά -εκτός από δημοσιογράφους και σχολιαστές- θρύλοι της Λίβερπουλ, όπως ο Κένι Νταγκλίς και ο Γιαν Μόλμπι.

Τα περισσότερα podcast είναι "ελεύθερα", αλλά υπάρχει και συνδρομητικό section, το Anfield Index Pro, κομμάτι του οποίου είναι πλέον ο Θέμης Καίσαρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ