MEDIA

Ο Στιβ Νας στο "PICK Ν’ ROLL" της COSMOTE TV

Steve Nash seen courtside at the NBA All-Star Celebrity Game at Ricoh Coliseum on Friday, February 12, 2016, in Toronto, ON. (Photo by Ryan Emberley/Invision/AP)
Steve Nash seen courtside at the NBA All-Star Celebrity Game at Ricoh Coliseum on Friday, February 12, 2016, in Toronto, ON. (Photo by Ryan Emberley/Invision/AP) RYAN EMBERLEY/INVISION/AP

Το PICK N' ROLL της COSMOTE TV, φιλοξενεί τον Στιβ Νας, έναν από τους κορυφαίους πλέι-μέικερ του ΝΒΑ, μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα εξομολογήθηκε στον Κώστα Κατέβα για την σπουδαία καριέρα του, την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και την τεράστια εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την Τρίτη 13/3, στις 20.00 (COSMOTE CINEMA 4HD).

Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν μέσα από το PICK N' ROLL τον περίφημο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ που στέφθηκε το 1971 πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς, να πλέκει το εγκώμιο του Έλληνα σούπερ-σταρ στον Βασίλη Σκουντή.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ανήκει επίσης η αποκλειστική συνέντευξη των παικτών του Κολοσσού Ρόδου, Τι Τζέι Μπρέι και Κιθ Ράιτ στον Θανάση Ασπρούλια. Οι δύο απόφοιτοι των κορυφαίων κολεγίων, Πρίνστον και τα Χάρβαρντ, εξηγούν πως κατάφεραν να συνδυάσουν το μπάσκετ, με τις σπουδές.

Όπως κάθε εβδομάδα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης θα μεταφέρει μέσα από την εκπομπή τις τελευταίες εξελίξεις από το ΝΒΑ, αλλά και τα νέα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο διεθνής πλέι-μέικερ, που αγωνίζεται στον Προμηθέα Πατρών, Νίκος Γκίκας.

Photo by Ryan Emberley/Invision/AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ