MEDIA

Ο Sport24 Radio 103,3 πάει Μόναχο!

Ο Sport24 Radio 103,3 πάει Μόναχο!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος παρουσιάζει την κάλυψη του Μπάγερν – Ολυμπιακός από Sport24 Radio και OTE TV.

Συντονιστείτε στους 103,3 στα FM και στο sport24radio.gr και ακούστε από τον Sport24 Radio τον αγώνα του Ολυμπιακού, στο Μόναχο, με την Μπάγερν αύριο Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 21:45. Ο Sport24 Radio 103,3 θα έχει τρεις απεσταλμένους στο Μόναχο με τους Διονύση Βερβελέ και Αλέξη Βιρβίλη στην περιγραφή, και τον Αντρέα Παλομπαρίνι στο σχόλιο.

Τηλεοπτικά, και τα 16 παιχνίδια του διημέρου με την 5 αγωνιστική των ομίλων του Champions League μεταδίδονται από τον OTE TV ( δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων ) με την ΕΡΤ1 να επιλέγει, από τα ματς της Τετάρτης, το Γιουβέντους – Μάντσεστερ Σίτι προς μετάδοση (παράλληλα και από το OTE Sport 2).

Οσο για το τι ετοιμάζει ο ΟΤΕ για το Μπάγερν Ολυμπιακός; Μεταδίδεται live από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου ενώ η pre game εκπομπή, σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα και Βασίλη Σαμπράκου θα, ξεκινήσει από τις 20:00 και θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του αγώνα ενώ στις 21:45 μεταδίδονται όλα τα ματς "Λεπτό προς Λεπτό" από το OTE Sport 1 πλην των Ζενίτ – Βαλένθια και ΜΠΑΤΕ – Λεβερκούζεν που ξεκινούν νωρίτερα (19:00).

Η εκπομπή θα προβάλει αφιέρωμα στις τέσσερις προκρίσεις του Ολυμπιακού από τους ομίλους του Champions League, όλο το ρεπορτάζ από τις δύο ομάδες, το αφιέρωμα στον Ολυμπιακό που έφτιαξε το magazine του Champions League με συνεντεύξεις Μάρκο Σίλβα, Εστέμπαν Καμπιάσο και Κώστα Φορτούνη ενώ θα μεταδοθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις για τον ΟΤΕ των Πεπ Γκουαρντιόλα και Χόλγκερ Μπαντστούμπερ. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Πέτρος Ξανθόπουλος.

Το πόλο παίζει στα κανάλια Novasports

Το πόλο πρωταγωνιστεί και αυτή την εβδομάδα στα κανάλια Novasports και οι συνδρομητές τους θα παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, τους αγώνες Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός για την Α1 πόλο Ανδρών, Ολυμπιακός – Πριμόριε Ριέκα για το Len Champions League Ανδρών, καθώς και την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο». Η αρχή, γίνεται αύριο, Τρίτη στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με τον Διονύση Στρούμπο στο Novasports 1 και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 20:30, με τη μετάδοση από το Novasports 3, του αγώνα Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώναθα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Διονύσης Στρούμπος.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ