MEDIA

Ο σκηνοθέτης της ταινίας "1968" καλεσμένος του Pick N Roll

Ο σκηνοθέτης της ταινίας "1968" καλεσμένος του Pick N Roll

Ο σκηνοθέτης του "1968" για τη νίκη της ΑΕΚ στο Ευρωμπάσκετ, Τάσος Μπουλμέτης, καλεσμένος του Pick N Roll στην COSMOTE TV.

Ο Τάσος Μπουλμέτης είναι ο σκηνοθέτης που ανέλαβε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τον εθνικό άθλο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, που πάτησε στην κορυφή της Ευρώπης το 1968. Θα είναι και ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής “Pick N Roll” (Τρίτη 19/12, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Το “1968”, χρονιά που σημαδεύτηκε από καθοριστικές αλλαγές σε όλον τον πλανήτη, θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2018 και ο Βασίλης Σκουντής θα συζητήσει με τον Τάσο Μπουλμέτη το όραμα που είχε, όταν άρχισε να γράφει στο χαρτί το σενάριο που επρόκειτο να αφηγηθεί έναν χαρακτηριστικό παράδειγμα της δύναμης που έχει η ελληνική ψυχή απέναντι σε όποιον αντίπαλο.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ανήκει η συνέντευξη του Ρόναλντ Ρος, Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στα Τρίκαλα. Μιλά για την αγάπη που έχει στη μουσική και την εμφάνιση του, σε σκηνή, ενώπιον 30.000 ανθρώπων.

Σήμερα, ο Άρβιντας Σαμπόνις “κλείνει” το 55ο έτος της ηλικίας του και για δώρο το “Pick N Roll” έχει ετοιμάσει video με πλάνα από τη θητεία του “θαύματος της φύσης” στο Πόρτλαντ. Θα περάσουμε στην άλλη ακτή του Ατλαντικού ώστε να ενημερωθούμε για τα τελευταία επιτεύγματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, και τις εξελίξεις στο ΝΒΑ και θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα, για τεχνική ανάλυση ιδιαίτερων φάσεων, από τον Γιώργο Διαμαντόπουλο και με τη βοήθεια γραφικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ