Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Μπογδάνο

Με αφορμή τη χθεσινή του ατάκα περί «πρώην συντρόφων του Τσίπρα». Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία».

Με τούτη τη λιτή ανακοίνωση το κανάλι του Φαλήρου γνωστοποίησε και επίσημα την απόλυση του Μπογδάνου από τον σταθμό. Κάτι που, λίγο έως πολύ, αναμενόταν από χθες όταν το κανάλι είχε κρατήσει Το οποίο κανάλι είχε κρατήσει από χθες και, δη δημόσια, αποστάσεις από τις δηλώσεις του Μπογδάνου περί των «πρώην συντρόφων» του Αλέξη Τσίπρα που χτύπησαν τον Παπαδήμο.

Συγκεκριμένα ο Μπογδάνος, αναφερόμενος επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα, είπε: «Όσο για την επίσκεψη, είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει "είστε καλά;". Θέλουν, λοιπόν, κάποιοι να πάει ο πρωθυπουργός σε αυτούς που καίγονται;».

Και προφανώς απολύθηκε ότι επειδή ζήτησε από τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί τον Παπαδήμο αλλά για τους «πρώην συντρόφους». Και να το πιστεύεις, δεν το λες δημόσια, δεν εκστομίζεις κάτι τόσο σοβαρό χωρίς αποδείξεις.

Αθυροστομία, αμετροέπεια ή κάτι άλλο; Ο,τι κι αν ήταν, ο Μπογδάνος απολύθηκε και «υπηρεσιακή» λύση στη σημερινή (15:00) εκπομπή είναι ο Νίκος Υποφάντης.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μπορείς να θυμηθείς όλους τους παίκτες του πρώτου Big Brother;

Σου δίνουμε 2 λεπτά για να βρεις το αυθεντικό καστ του απόλυτου ριάλιτι, το οποίο ετοιμάζει ιστορική επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24