MEDIA

Ο ποδοσφαιριστής που ψήφισε Καλογρίδη και τα άκουσε από τον Αρναούτογλου!

Ο ποδοσφαιριστής που ψήφισε Καλογρίδη και τα άκουσε από τον Αρναούτογλου!

Ο παρουσιαστής του Nomads, Γρηγόρης Αρναούτογλου την είπε στον Παναγιώτη Βασιλάκο γιατί δεν του άρεσε καθόλου η δικαιολογία για την ψήφο στην συμπαίκτριά του, Νατάσα Καλογρίδη. (VIDEO)

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 27 ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και έπαιζε ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Αγωνίστηκε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ πέρασε και από την τσεχική, Ζενίτ Κάσλαβ. Στα 17 του είχε βρεθεί και στην ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Πέρα από την μπάλα, πέρασε και από τις πασαρέλες, ενώ αργότερα μπήκε στη ζωή του η "Τελεία" του Απόστολου Γκλέτσου, όπου ανέλαβε χρέη υπευθύνου Νεολαίας του Κόμματος του νυν δημάρχου Στυλίδας.

Πλέον, ο πρώην ποδοσφαιριστής ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τουλάχιστον μέχρι και όταν αναχώρησε για το εξωτικό νησί των Φιλιππίνων, ώστε να πάρει μέρος στο Nomads και να ενταχθεί στην ομάδα των πράσινων.

Στην πρώτη ψηφοφορία του Nomads, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ψήφισε την Νατάσα Καλογρίδη, με την δικαιολογία ότι θέλει να δώσει μια ευκαιρία στους νέους ανθρώπους. Αυτή η δικαιολογία, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος φαινόταν ότι είχε νεύρα μαζί του, καθώς νωρίτερα είχε ανοίξει διάλογο με τον ίδιο παίκτη, που έκανε παράπονα για την παραγωγή.

Αρναούτογλου: "Θα έλεγε κανείς βέβαια ότι πώς της το ξεπληρώνεις έτσι; Επέλεξε εσάς κι εσύ της το ξεπληρώνεις με μια ψήφο;".

Βασιλάκος: "Καλά τώρα, μην μας το πηγαίνεις έτσι, δεν είμαι άνθρωπος εγώ να το πηγαίνω έτσι".

Αρναούτογλου: "Εγώ άσε με να το πηγαίνω όπως θέλω Παναγιώτη, γιατί εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Εσύ όμως μπορείς να απαντήσεις όπως θέλεις".

"Μου φαίνεται λίγο παράξενο από τη μία να την θαυμάζεις που ήρθε και από την άλλη να της λες να φύγει", συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ