MEDIA

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος, ήταν καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο ποδόσφαιρο. (VIDEO)

Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του ANT1 "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη και μίλησε για το φλέγον θέμα των τελευταίων ημερών και τα όσα επακολούθησαν μετά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Μπούζος, διευθυντής του Ράδιο Metropolis, με τους δημοσιογράφους να μιλούν για τα όσα έγιναν.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος, υποστήριξε:

"Ζούμε τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, τερματίστηκε, δεν μπορεί να πάει άλλο. Σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει πάρα πολλά, έτσι είναι ο χώρος του ποδοσφαίρου, έτσι είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Παρακολουθούμε το χειρότερο πρωτάθλημα και σε θέαμα. Νομίζω η εικόνα να μπαίνει παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας όπως σε σκηνές γουέστερν δεν μπορεί να συζητηθεί καν. Για αυτό και έχουν γίνει όσα έχουν γίνει, το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστές δεν είναι οι ποδοσφαιριστές αλλά ο Υφυπουργός, οι δικαστές, οι πολιτικοί και όλοι οι υπόλοιποι".

Εν συνεχεία και μετά από σχετική ερώτηση για τις παθογένειες του ποδοσφαίρου είπε:

"Πρωταγωνιστής είναι το ποδόσφαιρο, οπότε λόγω του ποδοσφαίρου προβάλλονται όλοι. Έχεις δίκιο για όλες τις παθογένειες αλλά δεν φταίνε σε τίποτα οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και στην τελική αν πρέπει να δικαιολογήσω σε κάτι, όχι σε αυτό που έκανε βέβαια, τον Ιβάν Σαββίδη έχω να ότι μπήκε, έχει δώσει πολλά χρήματα, έχει φτιάξει μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των προηγούμενων χρόνων και ίσως αυτό να του δημιούργησε μια απίστευτη δίψα στα όρια της εμμονής για να πάρει το πρωτάθλημα, να πάρει το παιχνίδι και να φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι περιττό να το συζητάμε όμως, μίλησαν οι φωτογραφίες, μίλησαν οι εικόνες. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν ένα παρασκήνιο που δεν θα εκλείψει από το ποδόσφαιρο".

Λίγο αργότερα πήρε τον λόγο και πρόσθεσε:

"Μιλάμε συνέχεια για τον Μαρινάκη, για τον Σαββίδη αλλά υπάρχουν και ομάδες. Πάρθηκαν αποφάσεις όταν όλοι κοιμόντουσαν. Βγήκε μια απόφαση, εγώ θα το πω και χαριτολογώντας, η ομάδα της ΑΕΚ πήγε γνωρίζοντας ότι είναι πέντε βαθμούς μπροστά και όταν ξύπνησε τη Κυριακή ήταν στους δυο. Επίσης η ομάδα της ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια με 0-0 και έφυγε με 1-0. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ. Όλα αυτά δημιουργούν μια κάκιστη εικόνα μια τραγική εικόνα που δε νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε τον λεκέ αυτό από πάνω μας. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και επίτροποι και από εκεί και πέρα Grexit και άγιος ο Θεός".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής από το 1.37.00'':

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ