MEDIA

Ο ΟΠΑΠ ενισχύει το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ουκρανία

Ο ΟΠΑΠ ενισχύει το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ουκρανία

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την Ουκρανία, ο ΟΠΑΠ στέκεται στο πλευρό των πληγέντων, συνεισφέροντας στη σημαντική ανθρωπιστική πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ προχωρά άμεσα σε οικονομική ενίσχυση προς τον ελληνικό σύλλογο του Ερυθρού Σταυρού, στηρίζοντας το έργο του διεθνούς οργανισμού για τη διαχείριση της τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης, που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η συνεισφορά του ΟΠΑΠ θα κατευθυνθεί για την ενίσχυση των υπεράνθρωπων προσπαθειών που καταβάλλει ο Ουκρανικός Ερυθρός Σταυρός, ώστε να συνδράμει τους πληγέντες σε όλη την χώρα, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες που δημιουργούνται κατά την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, δήλωσε σχετικά: «Από την έναρξη των τραγικών γεγονότων στην Ουκρανία, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απηύθυνε έκκληση σε ιδιώτες, για αλληλεγγύη στους σοβαρά δοκιμαζόμενους κατοίκους της χώρας. Ευχαριστούμε θερμά τον ΟΠΑΠ για την άμεση ανθρωπιστική, αλτρουιστική, όσο και συγκινητική ανταπόκρισή του να συνδράμει στο έργο μας, την εξαιρετικά δύσκολη αυτή στιγμή».

Ο ΟΠΑΠ προσκαλεί όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά στο έργο του Ερυθρού Σταυρού, να καταθέσουν τη δωρεά τους στον εξής τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013

IBAN: GR2602602400000300201205013

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Ουκρανία». Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στα τηλέφωνα: 210 3609825 και 210 3611425.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ