MEDIA

Ο Ντούσαν Σάκοτα στο "Pick N’ Roll" της COSMOTE TV

Ο Ντούσαν Σάκοτα στο "Pick N’ Roll" της COSMOTE TV
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, λίγο μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της Stoiximan.gr Basket League, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, λίγο μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της Stoiximan.gr Basket League, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV. Οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη του φόργουορντ της «Ένωσης», στην εκπομπή Pick N’ Roll, την Τρίτη 12/12, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Μέσα από την εκπομπή, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και αποκλειστική συνέντευξη του φόργουορντ της Χίμκι, Τόμας Ρόμπινσον. Μεταξύ άλλων, θα τον ακούσουμε να αποκαλύπτει γιατί προτίμησε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη Χίμκι, από το να μείνει στο ΝΒΑ, αλλά και τον λόγο που χαρακτήρισε "πολύ σκληρό" τον Έλληνα κόουτς.

Μέσα από το Pick N’ Roll, θα απολαύσουμε ακόμα αφιέρωμα στον πρώτο NBAer που ξεπέρασε τους 32.000 πόντους, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, με σπάνια πλάνα από την αγωνιστική του δράση. Όπως σε κάθε εκπομπή, θα μάθουμε και τα τελευταία νέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τις σημαντικότερες εξελίξεις γύρω από το ΝΒΑ.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής, θα είναι ο Σάκης Τζαλαλής, παλαιός παίκτης του Παγκρατίου και του Εσπέρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ