MEDIA

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς απόψε στην Cosmote TV

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική συνέντευξη του Ντούσαν Ίβκοβιτς το βράδυ της Τρίτης (9/1, 20:00) στην εκπομπή "Pick n' Roll".

Ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, κάνει τον απολογισμό της καριέρας του στο "Pick n’ Roll" της Cosmote TV. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα ξεδιπλώσει την πορεία του ως την κορυφή της Ευρώπης, αποκαλύπτοντας ποιες ήταν οι φιλοδοξίες του όταν έμενε σε μια φτωχή γειτονιά του Βελιγραδίου, πώς το μπάσκετ άλλαξε τη ζωή του και ποια ήταν τα στοιχεία που τον βοήθησαν να ξεχωρίσει και να έχει διάρκεια στην μπασκετική ελίτ. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική συνέντευξη του "Ντούντα" απόψε, Τρίτη 9/1, στις 20:00 στο Cosmote Sport 4.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής και η αποκλειστική συνέντευξη του κορυφαίου Τούρκου προπονητή, που βρίσκεται στον πάγκο της Εφές, Εργκίν Αταμάν. Μιλώντας στον Κώστα Κατέβα, εξήγησε γιατί ο κόσμος του μπάσκετ λατρεύει να τον "μισεί" ενώ εκφράζει τον θαυμασμό του για την Αθήνα, λέγοντας: "Μου αρέσει η Αθήνα και όποτε έρχομαι εδώ σχεδιάζω να δω τους φίλους μου και να επισκεφθώ σημεία της πόλης, να πάω σε ταβέρνες που σερβίρουν καλό ψάρι".

Θα προβληθεί επίσης αποκλειστική συνέντευξη του φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ουίλ Κλάιμπερν στον Άρη Μπάρκα, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη ενώ όπως κάθε εβδομάδα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρηςθα μας παρουσιάσει τα τελευταία κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά και όλα όσα έγιναν τη βραδιά των Χριστουγέννων στο ΝΒΑ, μέσα από την τεχνική ανάλυση με τη βοήθεια γραφικών, από τον Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ