MEDIA

Ο Ντάνος νικητής του Survivor!

Ο Ντάνος νικητής του Survivor!

Ολοκληρώθηκε το Survivor, σχεδόν πέντε μήνες μετά την έναρξή του, με τον κόσμο να επιλέγει για νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο έναντι του Μάριου Ιωαννίδη (videos)

Ξεκίνησε στις 13 Φεβρουαρίου για να μονοπωλήσει τα τηλεοπτικά βράδια του κόσμου για σχεδόν πέντε μήνες. Πλέον, το Survivor είναι παρελθόν μετά και την διεξαγωγή του τελικού ο οποίος μεταδόθηκε ζωντανά από το Άλσος Βεΐκου.

Εκεί, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την ετυμηγορία του κοινού το οποίο ανέδειξε ως νικητή του παιχνιδιού τον Γιώργο Αγγελόπουλο που θα πάρει και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο αγαπημένος Ντάνος των τηλεθεατών, μπήκε στο παιχνίδι στην ομάδα των Μαχητών ως προπονητής θαλάσσιου σκι. Όμως, μόλις στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του για να μετακινηθεί στους Διάσημους.

Ο Ντάνος νικητής του Survivor!
GEORGE PANIGYROPOULOS STUDIO FOTOGENIA

Ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει το μοναδικό μέλος της ομάδας που μπήκε στην τετράδα τoυ Survivor. Έχοντας φανατικό κοινό από τις πρώτες μέρες του στο παιχνίδι, επικράτησε στον τελικό του Μάριου Ιωαννίδη, φτάνοντας στο μεγάλο έπαθλο.

Έτσι, ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για χρόνια στα γήπεδα της Β' Εθνικής, μπόρεσε να... επιβιώσει μέχρι το τέλος του Survivor το οποίο διήρκεσε σχεδόν πέντε μήνες.

Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή του Survivor:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ