MEDIA

Ο Nεϊμάρ στη Nova!

Ο Nεϊμάρ στη Nova!

Στις 14:30, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports24HD την συνέντευξη Τύπου της Παρί Σ.Ζ. για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 14:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports24HD την press conference που διοργανώνει η Παρί Σεν Ζερμέν για να υποδεχτεί το λαμπερό της απόκτημα, τον Βραζιλιάνο άσο Νεϊμάρ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Η μετάδοση της επίσημης παρουσίασης, θα γίνει και μέσω του Nova GΟ καθώς και σε live streaming μέσω του Novasports.gr, σε σχολιασμό των Ισίδωρου Πρίντεζη και Γιαννίκου Δούσκα. Υπενθυμίζεται ότι το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, Ligue 1, για τη σεζόν 2017-2018 ξεκινάει απόψε και θα προβάλλεται ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Έτσι, οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα μέσα από τα κανάλια Novasports, το συναρπαστικό Championnat που γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό με την παρουσία και του Νεϊμάρ.

Να τονιστεί ότι ο αυριανός αγώνας, Παρί Σεν Ζερμέν - Αμιάν που θα προβληθεί από το Novasports1HD, θα ξεκινήσει στις 18:15 αντί για τις 18:00, καθώς θα προηγηθεί στις 18:00 η παρουσίαση του Νεϊμάρ στο "Παρκ ντε Πρενς" παρουσία και των φιλάθλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ