MEDIA

Ο NBAer Παπαγιάννης απόψε στο «Pick & Roll»

Ο NBAer Παπαγιάννης απόψε στο «Pick & Roll»

Συνέντευξη του παίκτη των Κινγκ φιλοξενεί η μπασκετική εκπομπή της COSMOTE TV

Το σημερινό «Pick & Roll« (20.00, COSMOTE SPORT 4HD) είναι αφιερωμένο σε έναν ακόμα Έλληνα που διεκδικεί δικαίωμα στο «αμερικανικό όνειρο», τον Γιώργο Παπαγιάννη. Οι Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης εξασφάλισαν για τους συνδρομητές της COSMOTE TV αποκλειστική συνέντευξη του 20χρονου σέντερ, ο οποίος προ ολίγων εικοσιτετραώρων έγινε για τρίτη φορά “διψήφιος”, ως παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς.

Ο «γίγαντας» των 217 εκατοστών, αποκαλύπτει πότε και γιατί έφτασε ένα βήμα πριν να εγκαταλείψει το μπάσκετ, αλλά και ποιος τον έπεισε να συνεχίσει την προσπάθεια, μέχρι να φτάσει στη δικαίωση. Περιγράφει τις εμπειρίες του από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την Εθνική, διευκρινίζει τον λόγο που δεν παρέστη στο ΠροΟλυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, το καλοκαίρι του 2016, και ξεδιπλώνει τις σκέψεις του, εν όψει του Ευρωμπάσκετ 2017.

Οι απεσταλμένοι των καναλιών COSMOTE SPORT στην Αμερική, μίλησαν με συμπαίκτες του Παπαγιάννη και πιο συγκεκριμένα τους Τάι Λόουσον και Άαρον Αφλάλο, με τον προπονητή του, Ντέιβ Γιέργκερ, αλλά και τους Ντε Μάρκους Κάζινς και Ματ Μπαρνς, οι οποίοι έζησαν τον Έλληνα σέντερ στα πρώτα του βήματα στο ΝΒΑ, πριν συνεχίσουν την καριέρα τους στους Πέλικανς και τους Ουόριορς, αντίστοιχα.

Παράλληλα, θα δούμε τι έχει να καταθέσει ο Κώστας Κουφός, για τον συμπαίκτη του στο Σακραμέντο, με τον 28χρονο διεθνή σέντερ να μιλά και για τη δική του πορεία στο θεαματικότερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Επίσης, απαντά στο αν θα αγωνιστεί το καλοκαίρι με την Εθνική.

Το «Pick & Roll« της COSMOTE TV, αποτελεί κάθε Τρίτη, τον ιδανικό προορισμό για τους φίλους του μπάσκετ με αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις και μοναδικά αφιερώματα.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ