MEDIA

"Ο Δρόμος για το Κατάρ" με Μπερνάρντ, Νάρεϊ, Λεμονή, Φαν Σιπ στον ΑΝΤ1

"Ο Δρόμος για το Κατάρ" με Μπερνάρντ, Νάρεϊ, Λεμονή, Φαν Σιπ στον ΑΝΤ1

Στην τελική ευθεία βρίσκονται στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή "Ο Δρόμος για το Κατάρ" που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12 το μεσημέρι. Η πρεμιέρα θα γίνει αυτό το Σάββατο 1/10, ακριβώς 50 ημέρες πριν από τη σέντρα στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή "Ο Δρόμος για το Κατάρ" που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, ημέρα έναρξης του Μουντιάλ. Η πρεμιέρα θα γίνει αυτό το Σάββατο 1/10, ακριβώς 50 ημέρες πριν από τη σέντρα στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Την ευθύνη για την παρουσίαση της εκπομπής ανέλαβαν ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος του ΑΝΤ1 και η Έλενα Παπαδοπούλου της Cosmote TV. Ουσιαστικά αυτό το δίδυμο σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας των δύο καναλιών, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 και του ΑΝΤ1+.

Για να μην μπερδέψουμε κανέναν, η Cosmote TV δεν πρόκειται να προβάλει αγώνες ή εκπομπές του Μουντιάλ αλλά έχει αναλάβει την παραγωγή του όλου εγχειρήματος και πέρα από τις υποδομές θα συνδράμει με έμψυχο δυναμικό και συγκεκριμένα με καταξιωμένους δημοσιογράφους, που θα πλαισιώσουν την ομάδα του αθλητικού τμήματος του ΑΝΤ1 στο κομμάτι των περιγραφών αγώνων, της παρουσίασης των εκπομπών και του ρεπορτάζ.

Αν κρίνουμε από συνεντεύξεις και καλεσμένους, ο "Ο Δρόμος για το Κατάρ" φαίνεται πως θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Αυτό το Σάββατο ο Τάκης Λεμονής θα κάνει ποδαρικό στο στούντιο της εκπομπής, ενώ θα προβληθεί μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη του Βραζιλιάνου Μπερνάρντ και θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με το Κατάρ με μια Ελληνίδα που εργάζεται στην οργανωτική επιτροπή του Μουντιάλ.

Την Κυριακή, βασικός καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο Τζον Φαν’τα Σχιπ. Στο στούντιο θα βρεθεί ο υπεύθυνος ανάλυσης της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρης Γκούμας, που δούλεψε για αρκετά χρόνια στο Κατάρ, με τους παίκτες που σήμερα αποτελούν την Εθνική Ομάδα της διοργανώτριας χώρας, ενώ η εκπομπή θα φιλοξενήσει αποκλειστική συνέντευξη του Καλέντ Νάρεϊ και φυσικά πολλά άλλα θέματα, όπως παρουσιάσεις των ομάδων του πρώτου ομίλου του Μουντιάλ και αφιερώματα για τους Μίροσλαν Κλόζε και Κιλιάν Εμπαπέ.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το Μουντιάλ, η καρδιά του βασιλιά των σπορ, θα χτυπά για έναν ολόκληρο μήνα από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος που θα καθηλώσει δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου ο ΑΝΤ1 μετρά αντίστροφα για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ του Κατάρ 2022, του πρώτου χειμερινού Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στη Μέση Ανατολή.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και η Έλενα Παπαδοπούλου, θα μας βάζουν στο κλίμα με την εκπομπή «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ».

Αυτό το Σαββατοκύριακο μας κάνουν ποδαρικό ο προπονητής Τάκης Λεμονής και ο Ολλανδός πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν’τ Σχιπ, ενώ θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του Βραζιλιάνου σταρ του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ και του Γερμανού άσου του ΠΑΟΚ, Καλέντ Νάρεϊ.

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ» θα προβάλλεται για 8 Σαββατοκύριακα, πριν από τη σέντρα του πρώτου αγώνα του 22ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και θα τα έχει όλα!

Ομάδες και σταρ της στρογγυλής θεάς που θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ.

Παρουσίαση των 8 γηπέδων ποδοσφαίρου του Κατάρ που θα εντυπωσιάσουν.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις από ξένους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχουν προκριθεί με την Εθνική Ομάδα της χώρας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Ιστορίες από τα… παλιά, των πιο σημαντικών στιγμών της διοργάνωσης, αλλά και αφιερώματα στους θρύλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Σημαντικούς προσκεκλημένους από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και επώνυμους φιλάθλους καλεσμένους ζωντανά στο στούντιο και σε συνδέσεις.

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ» με τον Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και την Έλενα Παπαδοπούλου έρχεται το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ