MEDIA

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα σχολιάσει το Ελλάδα-Ελβετία στο EPSILON TV

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Δημήτρης Παπαδόπουλος, θα σχολιάσει για λογαριασμό του Epsilon TV την αναμέτρηση Ελλάδα – Ελβετία την ερχόμενη Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Hανανεωμένη εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχη ομάδα της Ελβετίας των Μπούρκι, Λιχτστάινερ, Τσάκα και Ροντρίγκες, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οαγώνας που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα αρχίσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα τουEpsilon TV. Περιγράφει ο Αλέξης Σπυρόπουλος και σχολιάζει ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004,Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκονται οι Δημήτρης Βάλσαμος και Γρηγόρης Ατρείδης. Μισή ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα, στις 19.30, μη χάσετε το PreGameshowαπό το ΟΑΚΑ. Παρουσιάζει η Χριστίνα Βραχάλη.

Στην κάμερα του Epsilon TV μιλούν για τη νέα εποχή της εθνικής ομάδας ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίκαελ Σκίμπε, ο αρχηγός Σωκράτης Παπασταθόπουλος και οι rookies Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Λημνιός.

Η Εθνική Ελλάδας παίζει μπάλα αποκλειστικά στο Epsilon TV αυτή την Παρασκευή στις 20.00.

Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο Epsilon TV!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ