Ο αντικαταστάτης του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1

Ο αντικαταστάτης του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1

O ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού, διαδεχόμενος τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης αναλαμβάνει γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Λάτσιο. Πρόκειται για εσωτερική λύση στην οποία προχωράει ο τηλεοπτικός σταθμός τουλάχιστον ως το τέλος του σταθμού.

Μετά από πολυετή συνεργασία με τον ΑΝΤ1 από τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση ο Τζώρτης Ποφάντης μετακινήθηκε στον Alpha και από τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στον ομιλο ΑΝΤ1 με καθήκοντα COO Digital Asset.

Στόχος του νέου διευθυντή προγράμματος είναι η βελτίωση των ποσοστών του ΑΝΤ1, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.

O Τζώρτζης Ποφάντης είναι στέλεχος με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και σημαντική προϋπηρεσία στην αγορά των media στις H.Π.Α. και την Ελλάδα.  Στον ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017 αναλαμβάνοντας καθήκοντα COO Digital Asset του Ομίλου ANTENNA.

Από την θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου του σταθμού σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου, όπως και την ανάπτυξη διεθνών συμπαραγωγών.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ

Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24