MEDIA

Ντέρμπι, μεταδόσεις και νέα εφημερίδα!

Ντέρμπι, μεταδόσεις και νέα εφημερίδα!
INTIME NEWS

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αποκαλύπτει ποια νέα εφημερίδα θα κυκλοφορήσει, ποιοι περιγράφουν τα ντέρμπι του… ΠΣΚΔ και άλλα μιντιακά νέα.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει ντεμπούτο στον πράσινο πάγκο, ξεχωρίζει από την 13η αγωνιστική της Super League. O Sport24 Radio 103,3 θα δώσει δυναμικά το παρών στο μεγάλο παιχνίδι, όπως και στα υπόλοιπα γήπεδα που θα υπάρχει δράση, με live μεταδόσεις.

SUPER LEAGUE ΚΑΙ STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3

Η αρχή γίνεται από το Σάββατο, με τα παιχνίδια Πλατανιάς-Πανιώνιος στις 15.00, Βέροια-Παναιτωλικός στις 17.15 και Κέρκυρα-ΑΕΚ στις 19.30. Την Κυριακή, πέρα από τον αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που αρχίζει στις 19.30, παίζουν ακόμη Ολυμπιακός-Λεβαδειακός στις 15.00 και Λάρισα-Ατρόμητος, Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης στις 17.15. Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα στις 19.30 με την αναμέτρηση Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα.

Το τριήμερο διεξάγεται παράλληλα και η 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τους αγώνες του Σαββάτου Ρέθυμνο-Προμηθέας Πατρών, ΑΕΚ-Κόροιβος, Αρης-Κολοσσός, Κύμη-ΠΑΟΚ και Απόλλων Πάτρας-Δόξα Λευκάδας να ξεκινούν στις 17.00 και να μεταδίδονται ζωντανά από τους 103,3.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τους αγώνες Τρίκαλα-Ολυμπιακός στις 17.00 και Λαύριο-Παναθηναϊκός στις 19.00. Για ακόμη ένα αγωνιστικό τριήμερο, μείνετε συντονισμένοι στον αγαπημένο σας σταθμό, τον Sport24 Radio, ακούγοντας όλη την αθλητική δράση από τους 103,3!

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η NOVA

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ καθώς και τους υπόλοιπους επτά αγώνες της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Όλες οι αναμετρήσεις, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO.

Το ντέρμπι της Λεωφόρου μεταδίδεται την Κυριακή στις 19:30 από το Novasports 1 και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Κωστή Μπότσαρη, Γιώργου Αργυρόγλου, Αποστόλη Νταλούκα, Γιώργου Βασιλείου και Αποστόλη Λάμπου. Και, στις 21:30, συνεχίζεται το "Παίζουμε Ελλάδα" με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιαννίκο Δούσκα.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ

Ο υπεραθλητής Σπύρος Γιαννιώτης δίνει τη… συνέντευξη της ζωής του. Θα προβληθεί στο "Sports Doc" της ΕΡΤ με τον Βαγγέλη Ιωάννου, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 22:15.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΩΝ... ΝΤΕΡΜΠΙ!

Ντέρμπι, μεταδόσεις και νέα εφημερίδα!

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συναντιούνται στη Βαρκελώνη αύριο, Σάββατο 3/12 στις 17:15 με μετάδοση από το Cosmote Sport 2. Ο απεσταλμένος Στέφανος Αβραμίδης μεταδίδει από την Καταλωνία, με πρώτη σύνδεση στις 16:00, στην εκπομπή "Στον ρυθμό των ντέρμπι" με τους Τάσο Κολλίντζα και Μιχάλη Τσόχο. Νωρίτερα, στις 14:30 διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής στην Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Τσέλσι με μετάδοση από το Cosmote Sport 1. Περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος που δίνει στις 13:30, ώρα που ξεκινά η εκπομπή των ντέρμπι, το πρώτο… στίγμα. Με το τέλος του clasico, το Cosmote Sport 2 θα προβάλει αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και την ανάλυση του παιχνιδιού με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Ντέρμπι, μεταδόσεις και νέα εφημερίδα!

Από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο θα κυκλοφορεί η «Forza». Πρόκειται για εβδομαδιαία εφημερίδα που απευθύνεται στους φίλους τους ΠΑΟΚ, με πολλούς γνωστούς δημοσιογράφους του ρεπορτάζ στο team. Σε κάθε τεύχος, που θα έχει πάνω από 40 σελίδες, θα προσφέρονται πολλά… ασπρόμαυρα δώρα. Αρχικώς θα κυκλοφορεί στη βόρεια Ελλάδα και τη Θράκη.

TRACTION ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΝΙΟ

Το νέο επεισόδιο του "Traction" στον ΣΚΑΪ. ξεκινά με μια συνάντηση δύο καλών φίλων από τα παλιά, που έχουν το ίδιο πάθος για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ο Κώστας Στεφανής συναντά τον πολυσύνθετο και δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Νινιό. Το ραντεβού δίνεται με αφορμή το νέο Audi Q2, που διαθέτει πληθώρα κινητήρων οι οποίοι ταιριάζουν γάντι στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και τεχνολογία αιχμής, που έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στους δύο ...παλιόφιλους. Περισσότερα, επί της οθόνης την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 16:30.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ (ΚΑΙ) ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALPHA

Στην κορυφή της ενημέρωσης, παρέμεινε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Νοέμβριο, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον άμεσο ανταγωνισμό, ενώ προηγήθηκε και των δελτίων ειδήσεων όλων των καναλιών, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, τόσο στο σύνολο κοινού, όσο και στο κοινό 15-44. Κατά τη διάρκεια ενός μήνα με έντονη πολιτική επικαιρότητα και καταιγισμό γεγονότων, επίσκεψη Ομπάμα, επέτειος Πολυτεχνείου, εξελίξεις σε προσφυγικό και αξιολόγηση, οι ειδήσεις του Alpha ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, για ουσιαστική, έγκυρη, γρήγορη και άμεση ενημέρωση.

Στο σύνολο κοινού το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν πρώτο με 22,7% (764.842 τηλεθεατές), αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με 5 μονάδες. Συγκεκριμένα: Alpha 22,7% (764.842 τηλεθεατές), Star 17,7% (665.567 τηλεθεατές), ΑΝΤ1 14,7% (495.278 τηλεθεατές), ΣΚΑΪ 11,6% (496.468 τηλεθεατές), ΕΡΤ1 4,4% (183.986 τηλεθεατές)

Στο δυναμικό κοινό 15-44 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν επίσης πρώτο με 20,6% (190.834 τηλεθεατές), αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σχεδόν 7 μονάδες. Συγκεκριμένα: Alpha 20,6% (190.834 τηλεθεατές), Star 13,9% (148.404 τηλεθεατές), ΑΝΤ1 10,8% (100.017 τηλεθεατές), ΣΚΑΪ 7,8% (100.392 τηλεθεατές), ΕΡΤ1 2,5% (30.946 τηλεθεατές).

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Νews247.gr αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών, προκειμένου να αποσυρθούν από το διαδίκτυο οι φωτογραφίες των γυναικών που δημοσιοποιήθηκαν πριν από 4 χρόνια. Το Νews247, σεβόμενο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία δεν δημοσίευσε τις φωτογραφίες. Οι άνθρωποι δεν μπορεί να γίνονται βορά των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Για να υπογράψετε διαβάστε εδώ!

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ