MEDIA

Novasports: Πόσο στοιχίζει στη Vodafone TV, ποιοι κόβονται και πότε μπαίνει στο παιχνίδι η WIND

Novasports: Πόσο στοιχίζει στη Vodafone TV, ποιοι κόβονται και πότε μπαίνει στο παιχνίδι η WIND

H μετάδοση των αθλητικών καναλιών της Nova μέσω της πλατφόρμας της Vodafone είναι ήδη γεγονός. Όσα πρέπει να ξέρετε και πόσο θα πρέπει να περιμένουν οι συνδρομητές της WIND.

Νέα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά φέρνει η διπλή συμφωνία που ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή η Νοva με τις Vodafone και Wind, καθώς για πρώτη φορά πρόγραμμα της συνδρομητικής τηλεόρασης, και συγκεκριμένα τα κανάλια novasport, προσφέρονται και από άλλες πλατφόρμες.

Η Vodafone έχει ξεκινήσει ήδη από το Σάββατο την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας από τα καταστήματα της. Τα κανάλια της novasport προσφέρονται αποκλειστικά στους συνδρομητές της και σε αυτούς που έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία vodafone tv. To επιπλέον κόστος ανέρχεται σε 12 ευρώ μηνιαίως.

Κατά την διαδικασία της αίτησης οι τεχνικοί της Vodafone εξετάζουν εάν η ταχύτητα σύνδεσης είναι ικανή να "σηκώσει" την υπηρεσία. Σε περίπτωση που η σύνδεση είναι κάτω από 5,5 mbps - αφορά σχετικά μικρό αριθμό - δεν προχωρούν στην πώληση του προϊόντος.

Στα σκαριά είναι και η τηλεοπτική πλατφόρμα της Wind η οποία επίσης θα φιλοξενεί τα κανάλια novasports. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 η εμπορική διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει την περίοδο των γιορτών ή το αργότερο στις αρχές του 2018.

Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στην γενικότερη κινητικότητα του τελευταίου διαστήματος όπου η Cosmote TV προχωρά σε μερική αλλαγή των καναλιών που προσφέρει από την πλατφόρμα της (σ.σ. επηρεάζονται και τα αθλητικά) αλλά και την έναρξη διαδικασίας πώλησης της CYTA η οποία επίσης είχε δημιουργήσει τηλεοπτική πλατφόρμα.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ