MEDIA

Nova: Παρουσίασε την επέκταση της συμφωνίας με την EuroLeague

Nova: Παρουσίασε την επέκταση της συμφωνίας με την EuroLeague

Η Nova πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου με αφορμή την επέκταση της συμφωνίας με την EuroLeague μέχρι το 2023, με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Τζόρντι Μπερτομέου να δίνουν το παρών.

Nova και EuroLeague θα πάνε χέρι-χέρι μέχρι το 2023, αφού πριν μερικές εβδομάδες συμφώνησαν στην επέκταση της συμφωνίας τους. Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας τους, οι δύο συνεργάτες παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και ο CEO της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και ο Ντίνος Μήτογλου του Παναθηναϊκού και ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησαν η Nova και η EuroLeague, με την παρουσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την επέκταση της συνεργασίας τους – Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης

Η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας και η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και εκπροσώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησαν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, κοινή Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023. Την εκδήλωση συντόνισαν οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, Γιώργος Συρίγος και Δώρα Παντέλη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε: « Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία και δύναμη σε σας, στους συνεργάτες σας, σε όλους τους συντελεστές του καναλιού σας, αλλά κυρίως σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το μπάσκετ. Είναι μια χρονιά η οποία θέλουμε, και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για αυτό, που θα δημιουργήσει γεγονότα και κυρίως εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα, πολύ περισσότερο δε σε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα, στο μπάσκετ και στον μπασκετικό χώρο γενικότερα. Είναι δεκάδες τα παιδιά και οι οικογένειες που εμπιστεύονται την πορεία και το αθλητικό μέλλον των παιδιών τους σε μπασκετικές ομάδες. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε, πρέπει να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να νιώσουν δικαιωμένοι, ικανοποιημένοι, και κυρίως να θρέψουν τον χαρακτήρα των παιδιών τους με υγιή στοιχεία. Σε αυτή την προσπάθεια έχετε και εσείς ένα ρόλο και είμαι βέβαιος πως το αντιλαμβάνεστε. Χαίρομαι που χρόνια τώρα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με απόλυτη υπευθυνότητα και χαιρόμαστε που θα το κάνετε για άλλη μια χρονιά με κέφι και μεράκι. Από πλευράς Κυβέρνησης, να πω για άλλη μια φορά πως είμαστε απολύτως ξεκάθαροι: θέλουμε όλα τα αθλήματα να τρέξουν δυνατά και να ανοίξουν πόρτες και παράθυρα ώστε να μπει νέο, φρέσκο δυναμικό αίμα στους κόλπους του και να υπάρξει δημιουργικότητα, φαντασία, συνέργειες». Κλείνοντας σε ερώτηση για το αν θα τον ξενυχτούν οι εκπομπές και οι αγώνες της Nova απάντησε: «Το κάνετε χρόνια πριν, δεν θα το κάνετε τώρα;!».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος ανέφερε στον χαιρετισμό του: « Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείναμε τη συνεργασία με την EuroLeague και την IMG σε αποκλειστική βάση έτσι ώστε τις επόμενες τέσσερις σεζόν οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 να απολαμβάνουν τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ. Είναι μια πολύ μεγάλη συμφωνία, μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία μας. Τόσο σε στρατηγικό επίπεδο καθώς καθιερώνει, πιστοποιεί, σφραγίζει τη θέση της εταιρείας στις αθλητικές μεταδόσεις όσο και σε εμπορικό επίπεδο. Όλο το χειμώνα μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε πολλά ενδιαφέροντα μπασκετικά παιχνίδια να γεμίζουν τα βράδια μας όπως και τα Σαββατοκύριακα με κορυφαία brands της Super League».

Ο CEO της EuroLeague Jordi Bertomeu δήλωσε για την επέκταση της συνεργασίας « Είκοσι χρόνια πριν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός ξεκίνησαν τη νέα εποχή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και είναι εξαιρετικό ότι 15 από αυτά τα χρόνια ήμασταν μαζί με την Nova. Αν η ιστορία της EuroLeague είναι μια ιστορία ανάπτυξης, τότε η Nova έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτήν. Θα είμαστε μαζί τουλάχιστον ως το 2023, και βάσει την έως τώρα συνεργασία μας, νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε πως θα είμαστε και για ακόμα περισσότερα».

Από την πλευρά της, η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director της Forthnet, δήλωσε σχετικά « Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε ανάμεσα σε φίλους και μετά θα έλεγα συνεργάτες. Με την EuroLeague μας συνδέει πολυετής και αγαστή σχέση η οποία ξεκίνησε από το 2005 χάρη στο όραμα και στην καθοδήγηση του Φίλιππου Συρίγου, του ανθρώπου πάνω στον οποίο αναπτύχθηκε και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να διαπρέπει η μπασκετική ομάδα των καναλιών Novasports. Όλα αυτά τα χρόνια τα κανάλια Novasports έχουν προσφέρει στους φιλάθλους μερικές από τις καλύτερες στιγμές του μπάσκετ, αλλά είμαστε εδώ για να πούμε ότι θα ζήσουμε ακόμα περισσότερες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μιλάμε για την επέκταση της συνεργασίας μας για τις επόμενες τέσσερις σεζόν και ξεκινάμε από τις 3 Οκτωβρίου να παίζουμε μπάσκετ, με τους αγώνες να φτάνουν τους 306 και επιπλέον ακόμα περισσότερους αγώνες από ελληνικές ομάδες, που θα φτάσουν τουλάχιστον τους 68».

To λόγο πήρε και ο Enric Rojas, εκπρόσωπος της IMG Productions ο οποίος ανέφερε: « Όταν ξεκινήσαμε αυτή τη συνεργασία με την Ευρωλίγκα, σκεφτόμασταν ότι με την αφοσίωση συνεργατών όπως η Nova, και φυσικά με την αφοσίωση των ομάδων και των παικτών, υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα: η ανάπτυξη, και αυτό συμβαίνει».

Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε στο πάνελ ο Κώστας Παπανικολάου, επισημαίνοντας: « Euroleague και Nova συμβαδίζουν όλα αυτά τα χρόνια, αυτή την αίσθηση έχω. Σε κάθε μεγάλη στιγμή της EuroLeague, η Nova βρίσκεται εκεί όχι μόνο για την παρουσιάσει, αλλά για να υπάρχει στο αρχείο της έτσι ώστε ο κόσμος να έχει την ευκαιρία να την δει. Από την πλευρά μας η προσμονή είναι μεγάλη. Η EuroLeague μεγαλώνει, περισσότερες ομάδες, περισσότερος ανταγωνισμός και αυτό κάνει το άθλημα πιο όμορφο στο μάτι, πιο απαιτητικό, πιο ανταγωνιστικό».

Από τη μεριά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ο Ντίνος Μήτογλου δήλωσε: « Χαιρόμαστε πολύ για την συνεργασία της Nova με την EuroLeague. Όλοι ξέρουμε πως η EuroLeague έχει ανέβει επίπεδο, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Από την πλευράς μας δουλεύουμε σκληρά. Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα στο μπασκετικό κοινό. Εύχομαι όλοι να έχουν υγεία»

Χαιρετισμό για την επέκταση της συνεργασίας έστειλαν μέσω video οι αρχηγοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Βασίλης Σπανούλης και Νικ Καλάθης αντίστοιχα. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Γενικός Διευθυντής κ. Νίκος Λεπενιώτης, ο Sports Director κ. Χρήστος Μπαφές, ο Διευθυντής Marketing κ. Κίμωνας Σακκόπουλος, και από πλευράς ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου κ. Αποστόλης Λιόγκας, από την ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, ο νομικός σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Σβερκούνος, αλλά και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας, κ. Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς και συνεργάτες της EuroLeague, χορηγοί και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η ανανεωμένη EuroLeague με περισσότερους αγώνες και το EuroCup με τον Προμηθέα Πάτρας θα παίζουν μπάσκετ στα κανάλια Novasports

Η διοργάνωση με την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που έχει κλέψει τις καρδιές των Ελλήνων φιλάθλων, θα συνεχίσει να προβάλλεται αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports, φτάνοντας τα 19 συναπτά έτη μετάδοσης και οι συνδρομητές τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα πανδαισία μπάσκετ. Τα κανάλια Novasports με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά κυρίως την αγάπη και το πάθος για το μπάσκετ, θα καλύψουν μέσα από μεταδόσεις υψηλών προδιαγραφών τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων για νέες ευρωπαϊκές διακρίσεις. Η ανανεωμένη EuroLeague με τις 18 ομάδες σημαίνει περισσότερους συναρπαστικούς αγώνες με τους «αιώνιους» να αγωνίζονται από 34 φορές στην κανονική περίοδο ενώ μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης στο Final Four της Κολωνίας, θα διεξαχθούν περισσότεροι από 300 αγώνες που θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Εκτός όμως από την EuroLeague αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova θα μεταδίδεται αποκλειστικά και το EuroCup με τη συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας.

Nova: Παρουσίασε την επέκταση της συμφωνίας με την EuroLeague
Nova: Παρουσίασε την επέκταση της συμφωνίας με την EuroLeague
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ