MEDIA

NOVA: "Έχουμε ήδη συμφωνήσει με οκτώ ΠΑΕ"

NOVA: "Έχουμε ήδη συμφωνήσει με οκτώ ΠΑΕ"

Η NOVA κάνει λόγο για συμφωνία με οκτώ ομάδες της Super League και πως την επόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. Η επίθεση του συνδρομητικού στη Λίγκα.

Η NOVA πέρασε στην... αντεπίθεση μετά το ρεπορτάζ που προέκυψε αναφορικά με τη συνάντηση της Λίγκας με την Cosmote TV για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στελέχη της Κάντζας, σχολιάζοντας σημερινά (7/3) δημοσιεύματα σχετικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, επιβεβαίωναν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με οκτώ ΠΑΕ, εκ των οποίων οι έξι έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με τη Nova και ακόμη δύο βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών.

Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού. Τα ίδια στελέχη σχολίαζαν δηκτικά ότι "όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός".

Παράλληλα, επεσήμαναν ότι τους προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Λιγκα παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα.

Επιπροσθέτως, τονίζουν από την Κάντζα ότι από τη Λίγκα διαρρέουν ανακρίβειες, όταν πριν λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ, πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ