MEDIA

Nitto ATP Finals: Στην COSMOTE TV το Τσιτσιπάς - Ναδάλ

Spain's Rafael Nadal, right, is congratulated by Greece's Stefanos Tsitsipas after winning their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019.(AP Photo/Andy Brownbill)
Spain's Rafael Nadal, right, is congratulated by Greece's Stefanos Tsitsipas after winning their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019.(AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Η σπουδαία αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ για τα ημιτελικά του Nitto ATP Finals ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά της διοργάνωσης του Nitto ATP Finals κατάφερε να πάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα επικράτησε με 2-0 σετ απέναντι στον περυσινό πρωταθλητή του τουρνουά, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV: "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί ήξερα πριν ξεκινήσει ο αγώνας ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Κατάφερα και έβγαλα έναν καταπληκτικό Στέφανο έξω στο γήπεδο".

Αναφορικά με την επόμενη αναμέτρησή του στον τρίτο αγώνα της φάσης των ομίλων απέναντι στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ραφαέλ Ναδάλ, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV (Παρασκευή 15/11, 16.00, COSMOTE SPORT 6HD), ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε: "Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Πρέπει να μπω μέσα στο γήπεδο δυνατά. Θα παλέψω όσο μπορώ και όσο αντέχω και ελπίζω να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Στόχος μου είναι να παίξω καλό τένις και να ευχαριστηθώ τον αγώνα".

Για τον επικείμενο αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος είπε: "Το παιχνίδι με τον Στέφανο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένας φρέσκος, δύσκολος και πολύ δυνατός παίκτης".

Μετά την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ, η αγωνιστική δράση στο κορτ της Ο2 Arena θα συνεχιστεί ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 6HD την Παρασκευή 15/11 στις 22.00, με τον αγώνα του Ντανιίλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Γιάννης Κυφωνίδης, Μαρίζα Γεωργίτση και ο Μάρκος Παγδατής -σε ρόλο σχολιαστή- βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, και μεταφέρουν καθημερινά στους τηλεθεατές πλούσιο ρεπορτάζ και ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλη τη δράση των Nitto ATP Finals.

Photo Credits: AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ