MEDIA

Νέα πολυετής συμφωνία του Eurosport με τους κορυφαίους του Διάθλου

Νέα πολυετής συμφωνία του Eurosport με τους κορυφαίους του Διάθλου

Το Eurosport εξασφάλισε τα δικαιώματα των κορυφαίων διοργανώσεων του Διάθλου έως το 2022.

Το Eurosport θα συνεχίσει να αποτελεί τον βασικότερο προορισμό για τους φίλους των χειμερινών σπορ μετά τη νέα συμφωνία με την EBU για την κάλυψη των καλύτερων αγώνων του Διάθλου για τα επόμενα 4 χρόνια, από τη σεζόν 2018-19.

Με το Eurosport να μεταδίδει περισσότερους από 130 αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου στα κυριότερα χειμερινά σπορ κατά τη διάρκεια της σεζόν – κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερες από 1.000 ώρες κάλυψης στην τηλεόραση και στο Eurosport Player – η συγκεκριμένη συμφωνία εδραιώνει το δίκτυο ως “Σπίτι των Χειμερινών Σπορ”.

Η πανευρωπαϊκή συμφωνία με την EBU περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα γεγονότα του αθλήματος, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, από την επόμενη έως τη σεζόν 2021/22, όπως επίσης τα επόμενα 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2019, 2020 και 2021. Οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάθε αγώνα μέσα από το Eurosport, αλλά και το Eurosport Player.

Ως μέρος της νέας συμφωνίας με την EBU, το Eurosport – το οποίο καλύπτει ζωντανά το άθλημα στα κανάλια του τα τελευταία 25 χρόνια – έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα όλων των σημαντικών διοργανώσεων του διάθλου σε 27 χώρες και επικράτειες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ολλανδίας. Παράλληλα, το Eurosport θα αποτελεί τον μοναδικό τόπο των φιλάθλων στην Ιταλία, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα αστέρια του Διάθλου, όπως η Dorothea Wierer και ο Dominik Windisch.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ