MEDIA

Νέα "εκτόξευση" στην τηλεθέαση του Survivor

Νέα "εκτόξευση" στην τηλεθέαση του Survivor

Αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κατάφερε να κρατήσει ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor. Έστω και για ένα λεπτό 2.134.144 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες (16/3) το παιχνίδι και στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57,7%, ενώ έφτασε μέχρι και 68,8%.

Αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κατάφερε να κρατήσει ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Έστω και για ένα λεπτό 2.134.144 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες το παιχνίδι, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57,7%, ενώ έφτασε μέχρι και 68,8%

Μετά από τρεις ήττες οι "Μαχητές" κατάφεραν χθες να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου και να απολαύσουν ένα λαχταριστό γεύμα που περιλάμβανε κοτόπουλο, σαλάτα και πίτες. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως κέρδισαν τους «Διάσημους» με σκορ 10-3.

Νέα "εκτόξευση" στην τηλεθέαση του Survivor

Οι "Μαχητές" κέρδισαν χθες το έπαθλο και πανηγύριζαν, όμως τα συναισθήματά τους άλλαξαν άρδην από τη στιγμή που έχασαν έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους, όταν το βράδυ στο «Συμβούλιο του Νησιού» αποχώρησε η Ελένη Δάρρα, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού. Το χθεσινό αγώνισμα ήταν το πιο δύσκολο στο οποίο έχουν κληθεί οι παίκτες να αντιμετωπίσουν και αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Δάρρα έδωσε τη νίκη στην ομάδα της με τις τρεις εύστοχες βολές της.

Την Κυριακή στις 20:50, ένα ακόμη νέο ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν το έπαθλο μέχρι τελικής πτώσεως. Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στο νησί του Άγιου Δομίνικου που έχουν ταλαιπωρήσει τους παίκτες, η έλλειψη φαγητού που έχει αποδυναμώσει τόσο τον οργανισμό τους, όσο και την ψυχολογία τους είναι αρκετά για να τους κάνει να πεισμώσουν και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη.

Νέα "εκτόξευση" στην τηλεθέαση του Survivor

Ποιοι θα είναι οι νικητές; Ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν μέρος στο επόμενο αγώνισμα αφού αρκετοί είναι οι παίκτες που ταλαιπωρούνται με τραυματισμούς; Πώς θα καταφέρουν οι «Μαχητές» να φέρουν εις πέρας όλα τα αγωνίσματα αφού ο αριθμός των παικτών τους μειώνεται διαρκώς, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι έχουν απομείνει διαγωνίζονται περισσότερες φορές;

Όλες οι απαντήσεις στο νέο επεισόδιο του “Survivor” την Κυριακή στις 20:50 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ