MEDIA

Μπάσκετ, "Γαύρος", Λάουντα και… Μπέβερλι Χιλς!

Μπάσκετ, "Γαύρος", Λάουντα και… Μπέβερλι Χιλς!

Οι πρώτες μεταδόσεις από τα προημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ, η κόντρα Λάουντα και Χαντ, το σεξ πίσω από τη σειρά «Μπέβερλι Χιλς» και η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ για τον «Γαύρο» με την υπογραφή του Mediaρχη του Sport24.gr, Νίκου Μποζιονέλου.

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Πώς θα καλύψει το Κύπελλο μπάσκετ η Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το διήμερο Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και Πέμπτη 8 Οκτωβρίου τους αγώνες ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο Cretan Kings, Άρης – ΑΕΚ, Φάρος Κερατσινίου – Κηφισιά και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα οι φίλοι του μπάσκετ θα δουν και την ημιτελική φάση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, αλλά και το μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου.

Μπάσκετ, "Γαύρος", Λάουντα και… Μπέβερλι Χιλς!

Η αρχή των μεταδόσεων στη προημιτελική φάση είναι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 17:00 με τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο Cretan Kings που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το pre game show του αγώνα Άρης – ΑΕΚ, που θα μεταδοθεί στη συνέχεια στις 19:30 επίσης από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ξεκινήσει η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, με το Post Game Show του αγώνα και όλη την υπόλοιπη αθλητική δραστηριότητα.

Τα social media των ομάδων (new entry)

Η στήλη θα ρίχνει μια ματιά, μια στο τόσο, στα social media των συλλόγων. Η page της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook έχει 774.002 likes , το Twitter έχει 48.900 followers , το instagram 61.700 followers και το Olympiacos FC στο YouTube 50.689 subscribers .

Περί "Γαύρου"

Πλήρης ήταν η επιβεβαίωση των δύο ρεπορτάζ της στήλης ( εδώ και εδώ ) για τις αλλαγές στην εφημερίδα "Γαύρος" η οποία ανήκει πλέον στον όμιλο Κουρτάκη. Εκδότης παραμένει ο Αντώνης Πίκουλας, τη διεύθυνση θα έχουν οι Ν. Κώτσης και Γ. Μανιάτης, στο team εντάσσεται ο Γ. Φραγκουλόπουλος και στην αρθρογραφία οι Μ. Γαβαθιώτης, Π. Κωστόπουλος, Χρ. Φερεντίνος, Ανδ. Παπαδόπουλος, Μ. Τσαμόπουλος και Γ. Παπαγιάννης. Το προσεχές διάστημα, θα πραγματοποιηθεί και καμπάνια προώθησης της ανανεωμένης εφημερίδας.

Λάουντα for ever

Ο βρετανός πλεϊµπόι Τζέιμς Χαντ, πιλότος της Formula 1 και ο μεθοδικός, σπουδαίος, αντίπαλός του, ο Αυστριακός Νίκι Λάουντα, δεν ήταν απλά δυο από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών, αλλά δυο θρυλικά είδωλα, που κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 κατάφεραν να μονοπωλήσουν το παγκόσμιο μηχανοκίνητο ενδιαφέρον με τις θρυλικές τους κόντρες, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μπάσκετ, "Γαύρος", Λάουντα και… Μπέβερλι Χιλς!
©UNIVERSAL PICTURES

Για όσους τυχόν δεν έχετε δει την ταινιάρα, προβάλλεται αύριο Τετάρτη στις 22:10 από το Star, σε α’ προβολή από ιδιωτικό κανάλι. Παρακολουθώντας τις προσωπικές στιγμές της ζωής των δυο σούπερ σταρ, η κάμερα καταγράφει τα όρια της σωματικής και ψυχικής αντοχής τους σε έναν κόσμο χωρίς εύκολες λύσεις και περιθώρια αστοχίας, όπου ένα μικρό και φαινομενικά αμελητέο λάθος, μπορεί πανεύκολα να στοιχίσει μια ή και περισσότερες ανθρώπινες ζωές... Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία των δύο πρωταθλητών της Formula 1.

Είδα, άκουσα, διάβασα

Είδα: ζωντανά και αποκλειστικά στο Oneman HD, FIFA 16 vs PES 2016 !

Ακουσα: τον Παύλο Τσίμα στον ΣΚΑΪ να μιλά για τα μνημόνια Πορτογαλίας και Ελλάδας και ευτυχώς, επειδή δεν άκουσα όλη την εκπομπή, έγραψε σχετικά και στο huffingtonpost.gr .

Διάβασα: το άρθρο της καλής συναδέλφου Βίκυς Σαμαρά ότι η μάχη για την ηγεσία της ΝΔ θα κριθεί στο διαδίκτυο . Κι αν έχει δίκιο, θα βγει ο Μητσοτάκης (ο επίτιμος, όχι ο Κυριάκος!). Ψέματα; Για δείτε…

Στη Βουλή τα... κανάλια

Το νομοσχέδιο για την αδειόδοτηση των τηλεοπτικών σταθμών θα έρθει άμεσα στη Βουλή μετά την ολοκλήρωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και υπεύθυνος για τα ΜΜΕ, Νίκος Παππάς ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την απαισιοδοξία του για το αν άπαντες, όλα τα πολιτικά κόμματα, επιθυμούν να βάλουν πλάτη προκειμένου να μπει μία τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. «Τέτοιου τύπου ανισσόροπες και μια κατάσταση διαρκούς παράτασης του τοπίου του ακανόνιστου, ομολογώ πως θα περίμεναν να καταλάβουν πως ούτε για το προσωπικό συμφέρον της συντηρητικής παράταξης, είναι», τόνισε.

Τελικά με πόσους πήγε η Ντόνα;

Αγαπήσαμε, στα μικράτα μας, τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Εγώ ήμουν με την Μπρέντα, δεν ξέρω για εσάς...

Μπάσκετ, "Γαύρος", Λάουντα και… Μπέβερλι Χιλς!

Πρόσφατα η Ντόνα, κατά κόσμον Τόρι Σπέλινγκ, αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε με δύο από τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά και ξέρουμε ότι ο ένας ήταν ο Μπράιαν Όστιν Γκριν (που υποδύθηκε τον Ντέιβιντ). Ποιος ήταν ο άλλος; Λένε για τον... Μπράντον, κατά κόσμον Τζέισον Πρίσλεϊ αλλά μέσω Twitter ο ίδιος είπε ότι «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία… Δεν είναι δουλειά κανενός».

«The Walking Dead», η επιστροφή

Μπάσκετ, "Γαύρος", Λάουντα και… Μπέβερλι Χιλς!

Το «The Waling Dead», η σειρά-φαινόμενο που σπάει διαδοχικά κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, επιστρέφει με τον 6ο κύκλο και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22:45, στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas. Τα νέα επεισόδια «The Walking Dead» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Σε 24''

* Χθες το Mega δεν μετέδωσε δελτίο ειδήσεων λόγω στάσης εργασίας που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ, μετά την ανακοίνωση των προθέσεων της διοίκησης για μείωση μισθών έως και 20% -10% για τους χαμηλόμισθους, 15% για τους μέσους και 20% για τους υψηλόμισθους.

* Επιστρέφει στα ερτζιανά το πρώην μεγαλοστέλεχος του ομίλου ΑΝΤ1 και μέχρι πρόσφατα διευθύντρια του γραφείου δημοσίων σχέσεων του καναλιού καθώς η Κατερίνα Γκαγκάκη θα έχει εκ νέου ραδιοφωνική παρουσία στον ερωτικό ραδιοσταθμό του Ανδρέα Κουρή, Love Radio 97.5.

Κουρκούτι

Δάκρυσα...

Για να ευθυμήσουμε λιγάκι...

Posted by Tom Kourkoutis on  Monday, 5 October 2015

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Μπάσκετ, "Γαύρος", Λάουντα και… Μπέβερλι Χιλς!

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών με τη ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης αναλαμβάνει επιτελική θέση στο Epsilon και στο Extra στο ειδησεογραφικό κι ενημερωτικό τομέα των καναλιών. Είναι παντρεμένος με τη μόλις 30 ετών δημοσιογράφο Νικόλ Ποφάντη και έχει τρεις κόρες (γνωρίστηκαν στο εργαστήρι δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1).

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ