MEDIA

Μην χάσετε στο Έθνος του Σαββατοκύριακου που κυκλοφορεί με τις Μυθολογίες του Κόσμου

Μην χάσετε στο Έθνος του Σαββατοκύριακου που κυκλοφορεί με τις Μυθολογίες του Κόσμου

Διαβάστε στο Έθνος που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα. Η απαγωγή Λεμπιδάκη, συνέντευξη του Νίκου Τόσκα αλλά και ο πρώτος τόμος της ελληνικής μυθολογίας, από τη σειρά "Μυθολογίες του Κόσμου" του National Geographic

Στον πρώτο τόμο, το National Geographic ζωντανεύει τους ελληνικούς μύθους με ένα λυρικό κείμενο του συγγραφέα Donna Jo Napoli και με εικονογράφηση της βραβευμένης Christina Balit. Οι περιπέτειες των 12 θεών όπως ο Δίας, η Αφροδίτη, ο Απόλλων και η Αθηνά καθώς και γνωστές ιστορίες όπως η Ελένη της Τροίας, o Περσέας και η Μέδουσα θα μεταφέρει τους αναγνώστες στον φανταστικό κόσμο της ελληνικής μυθολογίας.

Διαβάστε στο Έθνος του Σαββατοκύριακου 07/10 - 08/10:

ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ: Στα ίχνη τεσσάρων ποινικών που φέρεται να είναι οι εγκέφαλοι του σχεδίου αρπαγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, βρίσκεται ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. Το Εθνος αποκαλύπτει το άγνωστο SMS που έστειλαν οι απαγωγείς στην οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΤΟΣΚΑ: Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλάει στο Εθνος για την υπόθεση Λεμπιδάκη και τη δράση μαχητών του ISIS στα Βαλκάνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ: Τα κριτήρια για τη στήριξη των επενδύσεων αποκαλύπτει στο Εθνος ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχωρεί ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

ΚΥΝΗΓΟΣ... ΚΕΡΑΥΝΩΝ: Ο πολυβραβευμένος Μανώλης Θράβαλος μιλά στο Εθνος για τη στιγμή που απαθανάτισε τροπική καταιγίδα πάνω από το νησί της Σάμου και βραβεύτηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Μετεωρολογίας της Χρονιάς.

DEMY: Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατέθεσε αγωγή έξωσης εις βάρος επιχειρηματία που μίσθωνε ακίνητό της.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Σε θέση μάχης τα κανάλια με έπαθλο τη διαφημιστική πίτα των 260 εκατ. ευρώ.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΑΚΟΥ: Καπνός γίνονται τα έσοδα των περιπτέρων, εξαιτίας του μικρού ποσοστού κέρδους στα καπνικά προϊόντα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από το 2010 μέχρι σήμερα έχουν κλείσει 4.000 περίπτερα, ενώ 33.000 σημεία πώλησης καπνικών προϊόντων σήμερα λειτουργούν τα 19.000.

ΔΙΕΘΝΗ: Ο συγγραφέας Ντέιβιντ Μπέρσταϊν που είχε προβλέψει πρώτος την εκλογή του Ντόναλτ Ντραμπ, μιλά στο Εθνος για τον Αμερικανό Πρόεδρο και δίνει νέο, δυσοίωνο χρησμό.

Οι Μυθολογίες του Κόσμου έρχονται από το ΕΘΝΟΣ Σαββατοκύριακο

Ακόμη, μην χάσετε αυτό το Σάββατο μαζί με το ΕΘΝΟΣ Σαββατοκύριακο τον πρώτο τόμο της ελληνικής μυθολογίας, από τη σειρά “Μυθολογίες του Κόσμου” του National Geographic. Στον πρώτο τόμο, το National Geographic ζωντανεύει τους ελληνικούς μύθους με ένα λυρικό κείμενο του συγγραφέα Donna Jo Napoli και με εικονογράφηση της βραβευμένης Christina Balit. Οι περιπέτειες των 12 θεών όπως ο Δίας, η Αφροδίτη, ο Απόλλων και η Αθηνά καθώς και γνωστές ιστορίες όπως η Ελένη της Τροίας, o Περσέας και η Μέδουσα θα μεταφέρει τους αναγνώστες στον φανταστικό κόσμο της ελληνικής μυθολογίας.

Η μοναδική έκδοση του National Geographic θα κυκλοφορήσει σε 6 τόμους μαζί με το ΕΘΝΟΣ Σαββατοκύριακο.

Στις 14 Οκτωβρίου θα ακολουθήσει ο Β' τόμος της ελληνικής μυθολογίας και στις επόμενες τέσσερις εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν οι δύο τόμοι της Αιγυπτιακής και οι δύο της Σκανδιναβικής Μυθολογίας.

Μην χάσετε στο Έθνος του Σαββατοκύριακου που κυκλοφορεί με τις Μυθολογίες του Κόσμου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ