MEDIA

Μεταδόσεις, ντέρμπι, ΠΣΑΤ για Τούμπα και άλλα...

Μεταδόσεις, ντέρμπι, ΠΣΑΤ για Τούμπα και άλλα...

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει όλη την τηλεοπτική αθλητική δράση του... ΠΣΚΔ αλλά και ό,τι άλλο κινείται στα μίντια...

Φουλ μεταδόσεις το... ΠΣΚΔ

H 25η αγωνιστική της Super League έχει, εκτάκτως, δύο ματς το Σάββατο από το Novasports 1 (στις 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός και στις 17:15 Πλατανιάς - Πανιώνιος) και παίζει να μην έχει... φουλ πρόγραμμα αν αναβληθεί τελικά το Ηρακλής - Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη αν διεξαχθεί κανονικά). Χρονικά την Κυριακή προηγούνται στις 15:00 το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (Novasports 3, σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη) και στις 17:15 τα Πανθρακικός - ΠΑΟΚ (Novasports 3 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου), Skoda Ξάνθη - ΑΕΛ Καλλονής (Novasports 4) και Βέροια - Λεβαδειακός (Novasports 7). Τέλος, τη Δευτέρα 7 Μαρτίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από το Novasports 1 το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Μπασκετικά, κυριαρχεί ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ, Α.Ο Φάρος Κερατσινίου – Παναθηναϊκός, ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports την Κυριακή στις 17:30 ενώ υπάρχει το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών στο βόλεϊ με μετάδοση από την ΕΡΤ2 , από Handball Premier η ΕΡΤ3 επέλεξε να μεταδώσει τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΧΑΝΘ, το Σάββατο στις 14:00, σε απευθείας σύνδεση με το «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα ενώ από τη Volley League, από τα κανάλια Novasports, θα μεταδοθούν τα ματς Φοίνικας Σύρου – Κηφισιά (Σάββατο 18:00) και Ορεστιάδα - ΠΑΟΚ (Δευτέρα, 18:00).

Εις τας Ευρώπας, και όχι μόνο, τα μεγάλα ματσάκια και τα ντέρμπι δεν λείπουν. Κύκλωσα μερικά, για να κάνετε τον προγραμματισμό σας.

* Ρόμα - Φιορεντίνα: αποψινό αυτό (21:45, OTE Sport 1).

* Τότεναμ - Αρσεναλ: ντέρμπι στο βόρειο Λονδίνο, σε ισοπαλία... πανηγυρίζει η Λέστερ. Σάββατο 14:45 από το OTE Sport 1 το ντέρμπι σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου και στις 19:30 το Γουότφορντ - Λέστερ (OTE Sport 1 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα).

* Α, έχει και Κρίστας Πάλας - Λίβερπουλ (Κυριακή 15:30, OTE Sport 1) και Γουέστ Μπρόμιτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή 18:00, OTE Sport 1), λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο «εμφύλιο» στο Europa...

* Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου: «der Klassiker», αν όπου οι Βαυαροί αν ηττηθούν θα δουν τη διαφορά τους να μειώνεται στους… δύο. Σάββατο 19:30 στο OTE Sport 3

* Σπόρτινγκ – Μπενφίκα: «Clássico» το αποκαλούν οι Πορτογάλοι και κάθε ντέρμπι τους αποτελεί μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας. Σάββατο 22:45 από το Novasports 1.

* Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης: ανεβασμένες και οι δύο, Κυριακή 21:30 από το OTE Sport 2 το ματς σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.

* Τέλος, σέντρα - επανέναρξη και στη Ρωσία, με μεταδόσεις από τη Nova: Σάββατο 18:30 το Κράσνονταρ – Ζενίτ (Novasports 4) και Κυριακή 18:30 το ντέρμπι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Σπαρτάκ Μόσχας (Novasports 6).

Πέρα από τον Ατλαντικό, έχει (Κυριακή, 22:00) Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς αλλά δίχως τηλεοπτική κάλυψη εν Ελλάδι. Αντιθέτως, ξεκινά η MLS των ΗΠΑ που μεταδίδει το Eurosport (και όπου παίζουν Ντρογκμπά, Πίρλο, Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Κακά, Βίγια, Ρόμπι Κιν, Ασλεϊ Κόουλ κ.ά.), με πρώτες μεταδόσεις την Κυριακή 6/3: Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς - Τορόντο (20:30), Σικάγο Φάιαρ - Νιου Γιορκ Σίτι (20:30), Ορλάντο Σίτι - Ρεάλ Σολτ Λέικ (22:30) και Πόρτλαντ - Κολόμπους (23:45).

Ανακοίνωση ΠΣΑΤ για τα γεγονότα της Τούμπας

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) με ανακοίνωσή του "καταδικάζει πλήρως τις συμπεριφορές, ορισμένων εκ των παρισταμένων, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Οι συμπεριφορές αυτές αλλά και η γενικότερη εικόνα που παρουσιάστηκε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, χώρος στον οποίο έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται αποκλειστικά και μόνο οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, δεν συνάδουν με τα καθώς πρέπει κατά την πραγματοποίηση μιας συνέντευξης Τύπου. Αν μεν οι συμπεριφορές αυτές προήλθαν από άσχετους με τη δημοσιογραφική ιδιότητα που είχαν παρεισφρήσει στο χώρο, τότε υπήρξε πλημμελής έλεγχος και καλούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φροντίσει έτσι ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό, ειδικά σε παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας όπως αυτό με τον Ολυμπιακό. Αν, όμως, οι συμπεριφορές αυτές προήλθαν από ορισμένους, ελάχιστους θέλουμε να πιστεύουμε, «δημοσιογράφους» που έχουν παρεκκλίνει της αποστολής τους, θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε τις αρχές δεοντολογίας από τις οποίες είναι προφανές ότι παρέκκλιναν και να τους επισημάνουμε ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να ενημερώνει την κοινή γνώμη αμερόληπτα και όχι να εκφράζει ακόμη και σε στιγμές μεγάλης έντασης οπαδικά αισθήματα".

Σε 24''

* "Πέσιμο", διαδικτυακά, έφαγε χθες το ΑΠΕ. Απορίας άξιον γιατί λοιδορήθηκε ότι ανάρτησε πρώτο πρώτο τη είδηση περί βέβαιης αναβολής του ΑΕΚ - Ατρόμητος. Και φυσικά, όταν επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του, δεν αποκαταστάθηκε η αλήθεια...

* O καλός συνάδελφος Κώστα Πλιάτσικας προχώρησε σε next level το αθλητική παρασκηνιακό blog και έβγαλε το marca-sl.gr , για... στενό marcaρισμα όπως γράφει. Καλοτάξιδο.

* Ικανοποίηση επικρατεί στον ΑΝΤ1 για τις τηλεθεάσεις μετά τη μεταφορά του δελτίου ειδήσεων στις 19:00, "απέναντι" από τον Alpha που όμως διατηρεί άνετα την πρωτιά. Το Mega παίζει πλέον "απέναντι" από το Star ενώ στον ΣΚΑΪ η πρεμιέρα (με τα οντίσιονς) του «X Factor» μετά το Πάσχα θα φέρει, μια φορά την εβδομάδα, το δελτίο από τις 21:00 στις 20:00!

* Τη Δευτέρα στον "Ενικό" του Star καλεσμένος θα είναι ο Βασίλης Λεβέντης. Πάλι.

* Νέα κανάλια προστέθηκαν στο μπουκέτο του Vodafone TV: FOX life, E! Entertainment, Luxe.TV και Motorvision TV.

* Μετά τα κανάλια ΣΚΑΪ HD, STAR HD, ΑΝΤ1 HD ξεκίνησαν οι δοκιμαστικές εκπομπές και για το Mακεδονία TV HD.

* Σας ζάλισα με το "House of Cards" αλλά υπάρχουν κι άλλες σειρές, εννοείται. Για όσους δεν είδατε κάπου το «The Newsroom», ξεκινά από απόψε στις 23:00 στην ΕΤ3 και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή. Κρίμα που κράτησε μόνο δυόμισι κύκλους...

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ