MEDIA

Μεταδόσεις με… σεντόνι και μπάσκετ

Μεταδόσεις με… σεντόνι και μπάσκετ

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παραθέτει το μεσοβδόμαδο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το παζλ των «16» του UEFA Champions League συμπληρώνεται στην Cosmote TV

Eπτά ομάδες διεκδικούν τις τέσσερις εναπομείνασες θέσεις για τους “16” του UEFA Champions League και οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πώς θα συμπληρωθεί η λίστα το προσεχές διήμερο.

Με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Λέστερ, Μονακό, Άρσεναλ, Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, να βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι Τάσος Κολλίντζας και Βασίλης Σαμπράκος θα μας ενημερώσουν για το τι χρειάζονται οι Μπενφίκα, Μπεσίκτας, Κοπεγχάχη, Λιόν, Νάπολι, Πόρτο και Σεβίλλη, προκειμένου να περάσουν στο “Round of 16”, στην εκπομπή “UEFA Champions League Show” την Τρίτη 6/12 (20.00, Cosmote SPORT 2HD).

Στο πλαίσιο της εκπομπής, θα συνδεθούμε με την Λισαβόνα και τον απεσταλμένο της Cosmote TV, Σωτήρη Κωσταβάρα για να δούμε τι χρειάζονται Μπενφίκα και Νάπολι για να προχωρήσουν στη διοργάνωση, πριν τη σέντρα του μεταξύ τους αγώνα (21.45, Cosmote SPORT 5HD). Η νικήτρια θα εξασφαλίσει και την πρωτιά του 2ου ομίλου, ενώ υπάρχει σενάριο σύμφωνα με το οποίο ακόμη και με ισοπαλία μπορούν να προκριθούν και οι 2. Η δράση αρχίζει στις 20.00, με τον Τάσο Κολλίντζα και τον Βασίλη Σαμπράκο να φιλοξενούν στο στούντιο τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο για να αναλύσουν όλα τα σενάρια πρόκρισης του 2ου ομίλου. Σε live σύνδεση με το "Ντα Λουζ" και τον Σωτήρη Κωσταβάρα, θα ενημερωθούμε για όλα τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Ακόμη, θα μάθουμε πώς θα κριθεί η πρωτιά του 1ου ομίλου, την οποία διεκδικούν οι Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ, οι οποίες παίζουν με την Λουντογκόρετς και την Βασιλεία, αντίστοιχα, και θα μεταφερθούμε στην “Allianz Arena” για να παρακολουθήσουμε αν η Μπάγερν... θυμάται ακόμα τον περυσινό της αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι “Rojiblancos” έχουν προκριθεί ως πρώτοι και οι Βαυαροί ως δεύτεροι. Με το τέλος των αγώνων, θα συνεχιστεί η εκπομπή “UEFA Champions League Show” με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και τις δηλώσεις που θα κάνουν οι πρωταγωνιστές στην Πορτογαλία, αποκλειστικά στην κάμερα της Cosmote TV.

Δείτε αναλυτικά όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Την Τετάρτη 7/12, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται τη νίκη επί της Ντόρτμουντ για να κάνει δική της την κορυφή του 6ου ομίλου. Η απάντηση θα δοθεί στο Cosmote SPORT 2HD, ενώ την ίδια ώρα οι συνδρομητές των Cosmote SPORT θα μάθουν και αν η Γιουβέντους θα “καθίσει” στην κορυφή του 8ου γκρουπ ή αν η Λιόν θα “κλέψει” την 2η θέση του 8ου ομίλου, από τη Σεβίλλη.

Όλα τα ματς, Τρίτη και Τετάρτη, ξεκινούν στις 21:45. Την Τετάρτη η ΕΡΤ δείχνει παράλληλα με την Cosmote TV το Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ. Εχει ζητηθεί, κι από τα δύο κανάλια, άδεια από την ΕΣΗΕΑ για περιγραφές ελέω της απεργίας των δημοσιογράφων .

To μπάσκετ πρωταγωνιστεί στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου έως και τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague με την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ούνιξ Καζάν, καθώς και τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του Basketball Champions League με τους αγώνες της ΑΕΚ με τη Σολνόκι, του Άρη με τους Helios Suns και του ΠΑΟΚ με τη Ρόσα Ράντομ. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουν τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, όπου δεσπόζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός Superfoods – ΑΕΚ, αλλά και το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού με την Αλουινβεντ Μίσκολτς για το EuroCup. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO.

Για την EuroLeague την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου μεταδίδεται στις 19:45 το Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – Μπάμπεργκ από το Novasports4HD. Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου παίζουν στις 19:45 Φενερμπαχτσέ – Ερυθρός Αστέρας (Novasports3HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου), στις 21:00 Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα) και στις 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Κάουνας (Novasports1HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή). Την Παρασκευή 9/12 μεταδίδονται στις 19:00 το Αναντόλου Εφές – Μπαρτσελόνα (Novasports1HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου), στις 21:45 το Ολυμπιακός – Ούνιξ Καζάν (Novasports2HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη) και στις 22:00 το Μπασκόνια – Νταρουσάφακα (Novasports5HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου).

Για το Basketball Champions League μεταδίδονται την Τρίτη στις 19:00 Νεπτούνας – Ουσάκ Σπορτίφ (Novasports3HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου) και στις 21:00 ΠΑΟΚ – Ρόσα Ράντομ (Novasports2HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη) και την Τετάρτη στις 19:00 το Σολνόκι – ΑΕΚ (Novasports3HD), στις 21:00 το Άρης – Helios Suns (Novasports2HD) και στις 21:00 το Όλντενμπουργκ – Βέντσπιλς (Novasports3HD).

Οι αγώνες μπάσκετ των «δικεφάλων» στην ΕΡΤ3

Δύο σημαντικούς αγώνες μπάσκετ, που διεξάγονται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ μεταδίδει η ΕΡΤ3 την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου αντιστοίχως. Ειδικότερα, την Τρίτη, στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση η εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ρόσα Ράντομ. Στην περιγραφή είναι ο Γιώργος Τραπεζανίδης. Την Τετάρτη, στις 19:00, μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση ο εκτός έδρας αγώνας της ΑΕΚ με τη Σζολνόκι (παράλληλα με τη Nova).

Το πόλο είναι στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» και τον αγώνα Ελλάδα – Ολλανδία για το World League Ανδρών.

Η αρχή, γίνεται στις 18:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από το Novasports1HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO και από το WebTV του Novasports.gr και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Καλεσμένος θα είναι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Καραμπέτσος. Στις 19:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD και στην υπηρεσία NovaGO η αναμέτρηση Ελλάδα – Ολλανδία για το World League Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Αφιέρωμα στον Αντετοκούνμπο και συνέντευξη Μουρεσάν στο «Pick & Roll»

Το “Pick & Roll” αυτής της Τρίτης (6/12, 20.00, Cosmote SPORT 4HD) μας ταξιδεύει στην Αμερική, το Ισραήλ και τη, Θεσσαλονίκη, με συνοδοιπόρο του Βασίλη Σκουντή τον Στέργιο Κουφό, ο οποίος πέρασε την τελευταία διετία στο Κατάρ, στον πάγκο της Αλ Ραγιάν. O Έλληνας προπονητής οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων και του Arab Club Championship. Με αφορμή τα γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος γίνεται 22 ετών την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, το “Pick & Roll” έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στην ζωή του σούπερσταρ του ΝΒΑ, όπως την αφηγούνται στην κάμερα της Cosmote TV οι άνθρωποι που τον έζησαν στον Φιλαθλητικό. Επίσης, θα δούμε τι έχουν να πουν για τον “Greek Freak” οι Λε Μπρον Τζέιμς και Τζέισον Κιντ.

Ακόμη, η εκπομπή φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του γίγαντα των 231 εκατοστών ύψους, Γκιόργκι Μουρεσάν, ο οποίος μιλά για την καριέρα του στο ΝΒΑ και όσα θυμάται από τις συναντήσεις της εθνικής Ρουμανίας, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας. Θα παρακολουθήσουμε και τον Νίκολα Βούισιτς, πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και της εθνικής Κροατίας και νυν team manager στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, να “επιστρέφει” στις σεζόν 2008-10. Εξηγεί στην κάμερα των καναλιών Cosmote SPORT γιατί οι “ερυθρόλευκοι” δεν πήραν πρωτάθλημα επί των ημερών του. Φυσικά, σχολιάζει και τους “αιωνίους” της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, ο Λίνος Χρυσικόπουλος αποκαλύπτει μόνο στην Cosmote TV τους λόγους στους οποίους οφείλεται η εφετινή του αναγέννηση στον ΠΑΟΚ και ο Νίκολα Ιβάνοβιτς διευκρινίζει όσα τον ενώνουν με τους φίλους της ΑΕΚ. Όλα αυτά στην εκπομπή “Pick & Roll” με τον Βασίλη Σκουντή (Τρίτη 6/12, 20.00, Cosmote SPORT 4HD).

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ