MEDIA

Μένουμε Σπίτι από τη NOVA με ζώνες θεματικού χαρακτήρα

Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Τακανάλια Novasports, στηρίζοντας το "Μένουμε Σπίτι" (#MenoumeSpiti)και προκειμένου να συμβάλλουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προσάρμοσαν το πρόγραμμα τους δημιουργώνταςζώνες θεματικού χαρακτήρα με υλικό από το πλούσιο περιεχόμενοτόσο της τρέχουσας σεζόν που διεκόπη όσο και από προηγούμενες σεζόν.

Ιστορίες ποδοσφαίρου και μπάσκετμέσα από διηγήσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών,γκολ που μας σήκωσαν από τον καναπέπανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας, μαγικά τρίποντα που «έσωσαν» έναν αγώνα,Έλληνες αθλητές που κατόρθωσαν το ακατόρθωτοκαι άλλες πολλές μαγικές στιγμές που ζήσαμε και θέλουμε να θυμόμαστε από τα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

Αγώνες τουιταλικού, γαλλικού, ολλανδικού πρωταθλήματος και της Championship Αγγλίαςσε μεσημεριανές ζώνες προγράμματος μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε τις μάχες που δεν καταφέραμε να παρακολουθήσουμε μέσα στη δίνη ενός Σαββατοκύριακου και ντέρμπι που έκριναν την μέχρι τώρα κατάταξη στο πρωτάθλημα.

Και φυσικάEuroLeague!Η ελίτ του μπάσκετ και οι αγώνες- φωτιά που μας…. ξενύχτησαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι τις 29 Μαρτίου που "Μένουμε Παρέα" (#MenoumeParea) με τα αθλητικά κανάλια της Novaέχει ως εξής:

Novasports1HD

09:00-18:00Οι καλύτεροι αγώνες της κανονικής περιόδου του ελληνικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2019-2020

18:00-00:00Μεγάλες στιγμές και η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με καθημερινό αφιέρωμα στις μεγάλες ομάδες(Δευτέρα: Ολυμπιακός, Τρίτη: ΠΑΟΚ, Τετάρτη: ΑΕΚ, Πέμπτη: Παναθηναϊκός, Παρασκευή: Άρης)

Novasports2HD

09:00-18:00Οι καλύτεροι αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2019-2020

18:00-00:00Οι Legends του ελληνικού αθλητισμού

Novasports3HD

12:00-20:00Οι καλύτεροι αγώνες της EuroLeague στην κανονική περίοδο για τη σεζόν 2019-2020

20:00-00:00Timeline: Η πορεία μίας ομάδας που έγραψε ιστορία σε προηγούμενες σεζόν στη Euroleague

Novasports4HD & Novasports5HD

12:00-00:00 Μια βόλτα στα Major γήπεδα του τένις & του γκολφ της προηγούμενης σεζόν

Οι TOP αγώνες του 1ου ATP Cup που έγραψαν ιστορία στη νεοσύστατη διοργάνωση

Η πορεία των Ελλήνων αθλητών στο 133ο τουρνουά Wimbledon και όλοι οι τελικοί της διοργάνωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ