MEDIA

Media: Η νέα υψηλή τηλεθέαση του Survivor και το επεισόδιο της Κυριακής

Media: Η νέα υψηλή τηλεθέαση του Survivor και το επεισόδιο της Κυριακής

Το Survivor συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης αφού και το χθεσινό (23/3) επεισόδιο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τι αναμένεται να δούμε την Κυριακή (video)

Έστω και για ένα λεπτό 2.360.937 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες το παιχνίδι, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,4% ενώ έφτασε μέχρι και 72,8%. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος με 30,8% στο μέσο όρο στο νεανικό κοινό.

Εντάσεις και συγκρούσεις περιελάμβανε η συζήτηση μεταξύ των παικτών των «Διασήμων» στο «Συμβούλιο του Νησιού», λίγο πριν ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης πως από το “Survivor” - μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών - αποχωρεί η Σόφη Πασχάλη, η οποία κούρασε μέχρι και τον Μάντζαρη!

Στο επίκεντρο της λογομαχίας βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον οποίο κατηγόρησαν αρκετοί συμπαίκτες του πως λειτουργεί αυτόνομα κι έχει ορίσει τον εαυτό του «αρχηγό» της ομάδας τους. Το twitter πάντως τον στήριξε για άλλα μια φορά!

Λίγο νωρίτερα «Μαχητές» και «Διάσημοι» διαγωνίστηκαν σε ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα, που απαιτούσε αρκετή συγκέντρωση, αφού έπρεπε να διανύσουν μια κούρσα που περιελάμβανε διαδρομή σε άμμο και νερό, με τα μάτια κλειστά. Οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-6 και φυσικά να απολαύσουν το έπαθλο που ήταν από ένα λαχταριστό κλαμπ σάντουιτς για κάθε παίκτη. Πρόκειται για την έκτη σερί νίκη των «Μαχητών»!

Η έλλειψη τροφής για αρκετές ημέρες, αλλά και τα έντονα αγωνίσματα έχουν εξαντλήσει τους «Διάσημους», οι οποίοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα συμβίωσης στην παραλία τους. Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη, την οποία ο Γεωργάτος την είπε... οχιά; Πώς θα συμπεριφερθούν οι παίκτες στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τι συζητήσεις θα γίνουν για να καταφέρουν να φέρουν και πάλι την ενότητα στην ομάδα τους; Ποιοι θα αντιδράσουν και ποιες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ