MEDIA

"Μάχη" Nova και Cosmote TV για την EuroLeague

"Μάχη" Nova και Cosmote TV για την EuroLeague
Eurokinissi EUROKINISSI

Η Nova και η Cosmote TV δίνουν σκληρή "μάχη" τις τελευταίες εβδομάδες προκειμένου να εξασφαλίσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της EuroLeague για την τριετία 2020-2023.

Το συμβόλαιο της Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της EuroLeague - αλλά και του EuroCup - ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, με τις συζητήσεις περί ανανέωσης της συμφωνίας να έχουν ξεκινήσει. Στο παιχνίδι όμως έχει μπει πλέον και η Cosmote TV.

Οι δύο ψηφιακές πλατφόρμες της Ελλάδας δίνουν μεγάλη "μάχη" τις τελευταίες εβδομάδες προκειμένου να αποκτήσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της EuroLeague για την τριετία 2020-2023. Στην συμφωνία περιλαμβάνονται ως "πακέτο" και τα δικαιώματα του EuroCup, στο οποίο η Ελλάδα θα έχει έπειτα από αρκετά χρόνια εκπρόσωπο με τον Προμηθέα.

Την δεδομένη στιγμή οι ιθύνοντες της EuroLeague Basketball βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους τόσο της Nova όσο και της Cosmote και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ανεξάρτητα με την έκβαση των διαπραγματεύσεων, τα τηλεοπτικά δικαιώματα της EuroLeague για την σεζόν 2019/20 ανήκουν στη Nova.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ