VIRAL

Masterchef: Ο Ομπράντοβιτς ο καλύτερος πελάτης της Μπόμπαινας και ο Διαμαντίδης που δεν έτρωγε ψάρια

Masterchef: Ο Ομπράντοβιτς ο καλύτερος πελάτης της Μπόμπαινας και ο Διαμαντίδης που δεν έτρωγε ψάρια

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή γνωστός και ως "Μπόμπαινα" εκτός από παίκτης του φετινού Masterchef, στο παρελθόν ήταν γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι ο καλύτερος πελάτης της ψαροταβέρνας του και ο Δημήτρης Διαμαντίδης εκείνος που δεν έτρωγε ποτέ ψάρια.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Masterchef 6.

Ο Δημήτρης ή αλλιώς γνωστός και ως "Μπόμπαινα" ήταν επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, όντας ο ιδιοκτήτης της ιστορικής ψαροταβέρνας στην Καισαριανή, "Μπόμπαινα", για την οποία μιλούσε όλη η Αθήνα και όχι μόνο. Η οικονομική κρίση όμως, ανάγκασε τους αδερφούς Ταϊρίδη να κατεβάσουν ρολά το 2016.

Ένας μάλιστα, από τους πιο πιστούς πελάτες του δεν ήταν άλλος από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ακόμα και όταν μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη, η Μπόμπαινα είχε ξεχωριστή θέση στη "λίστα" του και σε κάθε ταξίδι στην Αθήνα την επισκεπτόταν.

Στη Μπόμπαινα μάλιστα γίνονταν τις περισσότερες φορές και τα δείπνα συσπείρωσης παικτών και τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού.

Όπως αποκάλυψε στο video με το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό του Masterchef, την Μπόμπαινα επισκέπτονταν επίσης, και οι τότε παίκτες του Ομπράντοβιτς, όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Μάλιστα, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη όσον αφορά τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού, ότι δεν έτρωγε ποτέ ψάρια "κι αναγκαζόμασταν πάντα να κάνουμε για τον Διαμαντίδη μία μπριζόλα ή ένα φιλέτο", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS VIRAL ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ