MEDIA

Live στην Cosmote TV, σε «κονσέρβα» ο τελικός στην ΕΡΤ

Live στην Cosmote TV, σε «κονσέρβα» ο τελικός στην ΕΡΤ

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την τηλεοπτική κάλυψη του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, το έπαθλο Superleague Novasports και τον ποδηλατικό γύρο της Ιταλίας.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα μεταδοθεί το προσεχές Σάββατο live από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV, που ετοιμάζουν pre και post games εκπομπές αλλά και εκτενή κάλυψη του ρεπορτάζ από το Πανθεσσαλικό για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Επίσης, θα προβληθεί και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ, στις 22:30. Βέβαια αν το ματς πάει παράταση ή πέναλτι θα βλέπουμε στην ΕΡΤ το ξεκίνημά του και στην Cosmote TV την ολοκλήρωσή του!

Live στις 19:00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για τη Volley League

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το 4ο τελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τη Volley League.

Οι φίλοι του βόλεϊ θα μπουν στο κλίμα του καθοριστικού αγώνα από τις 18:30 στο Novasports2HD με το «Block In» που θα βγει από την «PAOK Sports Arena» σε παρουσίαση του Παντελή Λώλη και σχόλιο του αναλυτή των καναλιών Novasports, Βασίλη Κουρνέτα. Στις 19:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD και στην υπηρεσία NovaGO η μετάδοση του 4ου τελικού, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με το «Δικέφαλο» του Βορρά να προηγείται 2-1 σε νίκες και να θέλει ακόμη μία για να στεφθεί για 3η σερί χρονιά πρωταθλητής και τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν το 2-2 και την επιστροφή της σειράς των αγώνων στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Βασίλης Κουρνέτας και στο ρεπορτάζ οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Τάσος Μπαϊρακτάρης.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει στο Novasports2HD, το «Block Out» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Επαθλο Novasports Superleague

Οι καλύτεροι του ελληνικού ποδοσφαίρου για 8η συνεχόμενη χρονιά βραβεύονται στα κανάλια Novasports και η βράβευση θα προβληθεί τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports1HD, τη βράβευση των κορυφαίων του πρωταθλήματος της Super League για την σεζόν 2016-2017 σε μία ειδικά αφιερωμένη εκπομπή, που θα παρουσιάσουν οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Γιαννίκος Δούσκας και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Nova στην Κάντζα.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής θα βραβευτούν ο Πολυτιμότερος Παίκτης (MVP), o Καλύτερος Προπονητής, και το Καλύτερο Γκολ (Best Goal), που προκύπτουν βάσει ανοικτής ψηφοφορίας που ξεκίνησε την Τρίτη 3 Μαΐου μέσα από το novasports.gr και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στις 12.00. Θα βραβευτούν επίσης ο πρώτος σκόρερ, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (Rookie), η δήλωση της χρονιάς, η ενέργεια «fair play», η καλύτερη απόκρουση, η καλύτερη ασίστ, καθώς και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

O 100ός Giro d’Italia στο Eurosport

H εκατοστή έκδοση του Γύρου Ιταλίας βρίσκεται προ των πυλών και το Eurosport θα σας μεταφέρει καθημερινά, με την πληρέστερη κάλυψη, όλα όσα θα συμβούν στις 24 ημέρες (5-28 Μαΐου) του πρώτου μεγάλου ποδηλατικού γύρου της χρονιάς. Η εκκίνηση του Giro 2017 θα δοθεί αύριο Παρασκευή, 5 Μαΐου από την πόλη Αλγκέρο που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Σαρδηνίας. Στα συνολικά, 21 ετάπ του Γύρου οι ποδηλάτες θα καλύψουν απόσταση 3.572,2 χιλιομέτρων, μεγαλύτερη κατά 105 χιλιόμετρα από τον Giro του 2016. Το μεγαλύτερο ετάπ είναι το 12ο (237χλμ.) και το μικρότερο είναι το 14ο (131χλμ.). Στα 21 ετάπ περιλαμβάνονται 2 ατομικές χρονομετρήσεις και 5 ετάπ με τερματισμό σε ανηφόρα (4ο Αίτνα, 9ο Μπλοκχάους, 14ο Ορόπα, 18ο Σεντ Ούλριχ και 19ο Πιανκάβαλο). Ως είθισται, τα πρώτα 2-3 ετάπ είναι προσαρμοσμένα στα μέτρα των σπρίντερ. Οι τελευταίες 6 ημέρες (23-28/05) μπορούν να χαρακτηριστούν και ως “διαβολοβδομάδα”, με αποκορύφωμα το ατομικό χρόνόμετρο 28χλμ. στο τελευταίο ετάπ με εκκίνηση από τη Μόντσα και τερματισμό στο Μιλάνο.

Η φετινή τηλεοπτική κάλυψη του Giro από το Eurosport θα είναι η πληρέστερη όλων των εποχών. Καθημερινά, εκτός από τις τέσσερις ώρες δράσης, οι φίλοι της ποδηλασίας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία μικρή γεύση για το τι θα παρακολουθήσουν μέσα από τις ενότητες “Giro Extra”. Ο ειδικός αναλυτής του αθλήματος και συνεργάτης του Eurosport, Juan Antonio Flecha θα βρίσκεται κοντά μας, πριν αλλά και μετά από κάθε ετάπ για την ανάλυση και τα παραλειπόμενα. Το Eurosport είναι το “Σπίτι της Ποδηλασίας” στην Ευρώπη και φέροντας αυτόν τον τίτλο βελτιώνει σημαντικά την κάλυψη των τριών μεγάλων γύρων, αρχής γενομένης από το Giro. Το “See it” μετατρέπεται σε “See it, Live it, Own it”, με σκοπό να προσφέρει στον τηλεθεατή την πιο έντονη εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ