MEDIA

"Legend Stories": Σπέσιαλ δίωρο αφιέρωμα για τον Σαραβάκο στη Nova!

"Legend Stories": Σπέσιαλ δίωρο αφιέρωμα για τον Σαραβάκο στη Nova!

Οι συνδρομητές της Nova, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 22:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο NovasportsstoriesHD την εκπομπή "Legend Stories" που είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη Σαραβάκο. (VIDEO)

Οι συνδρομητές της Nova, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 22:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο NovasportsstoriesHD την εκπομπή «Legend Stories» που είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη Σαραβάκο. Το σπέσιαλ δίωρο αφιέρωμα που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports, Νίκος Τζουάννης, θα προβληθεί και σε επανάληψη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) στις 18:30, επίσης στο NovasportsstoriesHD.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις που έχει δώσει ο «μικρός» του ελληνικού ποδοσφαίρου και ουσιαστικά πρόκειται για την τηλεοπτική του βιογραφία, ξετυλίγεται στην κάμερα των καναλιών Novasports, το κουβάρι των αναμνήσεων μιας καριέρας που τον έφεραν στην κορυφή. Συγκεκριμένα, μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στη Νέα Σμύρνη, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανιώνιο, τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τις μεγάλες στιγμές που έζησε στο «Τριφύλλι» και θυμάται μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές (πορεία στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, πορεία στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αναμετρήσεις με Γκέτεμποργκ, Γιουβέντους, Οσέρ, Χόνβεντ κτλ). Παράλληλά, σχολιάζει όλες τις σεζόν που πέρασε στον Παναθηναϊκό, τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα που κατέκτησε, αλλά και τις μεγάλες νίκες επί του «αιωνίου» αντιπάλου, του Ολυμπιακού.

Για πρώτη φορά ο Δημήτρης Σαραβάκος, μιλάει για την υπόθεση Κοσκωτά και την παρ’ ολίγο μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ενώ αποκαλύπτει τον λόγο που έμεινε για έναν χρόνο εκτός γηπέδων μετά το πέρασμα του στην ΑΕΚ. Επίσης, αναφέρεται στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 1994, στη διετή του παρουσία στην ΑΕΚ, τα γκολ με τους Ρέιντζερς καθώς και τη συμμετοχή του στο UEFA Champions League. Ο «μικρός» μιλάει ακόμη για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό το 1997 και για πως σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ενώ σχολιάζει το κεφάλαιο «Εθνική ομάδα» και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ του 1994. Τέλος, διαλέγει το Top-10 των γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του, ενώ μιλάει για τη ζωή του εκτός γηπέδων.

Στην κάμερα των αθλητικών καναλιών της Nova, μιλούν για τον Δημήτρη Σαραβάκο οι Βέλιμιρ Ζάετς, Κριστόφ Βαζέχα, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Θωμάς Μαύρος, Βασίλης Τσιάρτας, Λάκης Παπαϊωάννου, Σάββας Κωφίδης και άλλοι πρώην αντίπαλοι και συμπαίκτες. Παράλληλα στο δίωρο αφιέρωμα υπάρχουν σπάνια πλάνα από την εποχή που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο και φυσικά πολλά γκολ από τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και την Εθνική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ