MEDIA

Κυριακή με τρία ντέρμπι στην Cosmote TV

Κυριακή με τρία ντέρμπι στην Cosmote TV

Με ειδική εκπομπή η κάλυψη των τριών μεγάλων ντέρμπι από την Cosmote TV, τι συμφωνία έκανε με την ΕΡΤ, που θα δούμε τελικούς Ερασιτεχνών; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η Κυριακή 4/3, είναι ημέρα συναρπαστικών ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων και οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά το ντέρμπι κορυφής της La Liga Santander μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, τη μάχη Γκουαρδιόλα - Κόντε στην Premier League, αλλά και το Derby della Madonnina της Serie Α.

Η εκπομπή "Στον ρυθμό των ντέρμπι" θα ξεκινήσει στις 16:00 στο Cosmote Sport 2 και θα είναι αφιερωμένη στα ματς της ημέρας με πλήρες ρεπορτάζ και τις τελευταίες εξελίξεις, πριν την έναρξή τους. Στις 17:15 διεξάγεται η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης (Cosmote Sport 2, σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα) ενώ στις 18:00 η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι (Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου). Στις 21:00, οι συνδρομητές θα επιστρέψουν μέσω του Cosmote Sport 2 στούντιο της Cosmote TV, για το δεύτερο και τελευταίο μέρος της εκπομπής που θα καταπιαστεί με το Μίλαν – Ίντερ (21:45, Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι).

Ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣΜ στην ΕΡΤ3…

Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η ΕΡΤ3 μεταδίδει και φέτος σε απευθείας σύνδεση τον τελικό κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, όπως κάνει τα τελευταία 26 χρόνια. Στον φετινό τελικό της Ε.Π.Σ.Μ. έχουν προκριθεί ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων και ο Α.Ο. Καρδίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί την Τετάρτη, 14 Μαρτίου, στις 16:15, από το γήπεδο της Τούμπας. Ένα τέταρτο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, δηλαδή στις 16:00, θα μεταδοθεί pregame εκπομπή.

και της ΕΠΣ Κορινθίας στο telesport.gr

Δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κορινθίας την Τετάρτη 7 Μαρτίου. Μπορεί να τους χωρίζουν ακριβώς 80 χρόνια, πλην όμως ο «παλιός» (Πέλοπας Κιάτου) και ο «νέος» (Κόρινθος 2006) μπαίνουν με θεωρητικές ίσες πιθανότητες στο ματς που θα κρίνει ποιος θα σηκώσει την κούπα, και θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο «Χρήστος Θώδης» στο Λουτράκι. Το ματς θα μεταδοθεί διαδικτυακά στις 7/3, ώρα 15:00 από το telesport.gr.

Ανανεώθηκε η σύμβαση της ΕΡΤ με τον OTE TV

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε την ανανέωση της σύμβασης με τον ΟΤΕ ΑΕ για την αναμετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ στην Cosmote TV έναντι ετησίου ανταλλάγματος ύψους 350.000 ευρώ που θα καταβάλλει στην ΕΡΤ ΑΕ. Επίσης, εγκρίθηκε ο συμψηφισμός ποσού ύψους 90.000 ευρώ εκ του ανωτέρω συνολικού οικονομικού ανταλλάγματος που έχει συμφωνηθεί να λάβει η ΕΡΤ από τον ΟΤΕ, για την παραχώρηση του δικαιώματος αναμετάδοσης highlights όλων των υπολοιπόμενων αγώνων του Europa League αλλά και την απόκτηση του δικαιώματος ζωντανής μετάδοσης, παράλληλα με την Cosmote TV, του τελικού της διοργάνωσης.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ