MEDIA

Ξύλο στο Survivor, με πρωταγωνιστές διεθνείς παίκτες Ρουμανίας - Τουρκίας

Ξύλο στο Survivor, με πρωταγωνιστές διεθνείς παίκτες Ρουμανίας - Τουρκίας

Ένταση, νεύρα και ποδοσφαιρικό "άρωμα" είχε η μάχη της Ρουμανίας με την Τουρκία για το Survivor με τον Ουμίτ Καράν να ηρεμεί τον Τζάνι Κιρίτσα στο διαπληκτισμό του με τον Τουραμπί. (video)

Η μάχη της Ρουμανίας με την Τουρκία για το Survivor είχε στιγμές έντασης και πολλά νεύρα. Αλλά κι "αύρα" ποδοσφαιρου. Ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής των Ντινάμο Βουκουρεστίου, Σάμσουνσπορ, Γκαζιάντεπσπορ, Άνκαραγκιουτσού, Μπούρσασπορ και Τάργκου Μούρες, Τζάνι Κιρίτσα, πανηγύρισε προκλητικά τη νίκη της ομάδας του.

Συγκεκριμένα πέταξε άμμο στον μαχητή και ηθοποιό, Τουραμπί Τσαμκιράν. Ακολούθησε μίνι-σύρραξη, "αμμοπόλεμος" και το ρόλο του "πυροσβέστη" ανέλαβε ο Τούρκος επίσης πρώην ποδοσφαιριστής (των Γκεντσλέρμπιρλιγί, Γαλατάσαράι, Άνκαρασπορ και Εσκίσεχίσπορ), Ουμίτ Καράν.

Τόσο ο Ουμίτ Καράν όσο κι ο Τζάνι Κιρίτσα υπήρξαν διεθνείς με τις εθνικές ομάδες των Τουρκίας και Ρουμανίας, αντίστοιχα ενώ βρέθηκαν αντίπαλοι σε ματς της Süper Lig. Ο Κιρίτσα, καθώς αγωνίστηκε για χρόνια στη γειτονική χώρα γνωρίζει τη γλώσσα και προφανώς κάτι είπε στα τουρκικά στην ομάδα που γνώρισε την ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ