MEDIA

Ξέσπασε σε κλάματα η Βίκυ Χατζή (VIDEO)

Ξέσπασε σε κλάματα η Βίκυ Χατζή (VIDEO)

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Aplha Παντού" η παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζή, δεν άντεξε τα πλάνα από τα σημεία της καταστροφής και ξέσπασε σε λυγμούς.

Οι εικόνες από τα σημεία τα οποία επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές προκαλούν θλίψη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Aplha Παντού" η παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζή, δεν άντεξε τα πλάνα από τα σημεία της καταστροφής και ξέσπασε σε λυγμούς.

Συγκεκριμένα, την ώρα που παίζονταν τα πλάνα από την παραλία στην περιοχή Μάτι τα οποία έδειχναν ανθρώπους να προσπαθούν να σωθούν με τη βοήθεια των σωστικών συνεργείων, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Ο Πέτρος Καρσιώτης πήρε το λόγο κατευθείαν και τόνισε: "Είμαστε συντάκτες, είμαστε δημοσιογράφοι, χρειάζεται μια ματιά ψύχραιμη, υπάρχει πολύς πόνος μπροστά, όλα είναι δικαιολογημένα. Κάποια στιγμή λυγίζουν και οι δημοσιογράφοι που εννοείται ότι είναι ουδέτεροι σαν τα σωστικά συνεργεία και προσπαθούν να εμβαθύνουν στα αίτια για το πώς γράφτηκε αυτή η τραγωδία

Η Βίκυ είναι ένα κορίτσι που θέλει το καλό όλων γι’ αυτό και κυλούν δάκρυα από τα μάτια της. Να της δώσουμε λίγο τον χρόνο να προσπαθήσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της".

Δείτε το σχετικό video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ