MEDIA

Ξεκινά το FOX Sports, με sky κάμερα και στη Λεωφόρο

Ξεκινά το FOX Sports, με sky κάμερα και στη Λεωφόρο

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει την πλούσια μιντιακή επικαιρότητα της ημέρας. Από την πρεμιέρα του FOX Sports στη Nova και τη χρήση της sky κάμερας στο ΠΑΟ – ΑΕΚ ως την… απουσία του δελτίου του Mega.

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Πρεμιέρα σήμερα στη Nova για το FOX Sports HD

Ξεκινά το FOX Sports, με sky κάμερα και στη Λεωφόρο


Η Nova, η μεγαλύτερη συνδρομητική πλατφόρμα της χώρας, σε συνεργασία με τη FOX International Channels, προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε όλους τους συνδρομητές Nova 3Play, πρόσβαση σε μοναδικές διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις και προγράμματα, μέσα από τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των αθλητικών, FOX Sports HD.

Το κανάλι, που γίνεται διαθέσιμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνει πρεμιέρα, σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στη θέση 314 του EPG της Nova. Το πρόγραμμα του FOX Sports HD περιλαμβάνει:

• NFL (από τους pre-season αγώνες έως το All-star game και το Super Bowl)

• NHL (κανονική σεζόν, play-offs, All-star game και το Stanley Cup)

• MLB (από την pre-season έως και το World Series)

• PGA Tour (πάνω από 40 τουρνουά golf κάθε χρόνο)

• NCAA (κανονική σεζόν των πρωταθλημάτων κολεγιακού football και basketball)

• Μεγάλη κάλυψη αθλητικών διοργανώσεων από μηχανοκίνητα sports, στίβο, ιστιοπλοΐα κ.α.

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα είναι διαθέσιμες με περιγραφή στα ελληνικά και αγγλικά.

Με sky κάμερα και το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στα κανάλια Novasports

Το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, έρχεται την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 19:30, και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν ακόμη μία μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μετά τη μοναδική εμπειρία θέασης με τη Sky κάμερα που χάρισε μοναδικά πλάνα στα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τη μάχη της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη χρήση της κάμερας, που χρησιμοποιείται στους τελικούς των μεγαλύτερων διοργανώσεων παγκοσμίως (Μουντιάλ, Euro) και που τη λειτουργεί ειδικός χειριστής. Η Sky κάμερα αιωρείται σε τέσσερα συρματόσχοινα και έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλους τους άξονες του γηπέδου, ενώ κατεβαίνει και μέχρι το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου.

Related content

Για την παραγωγή του ντέρμπι του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες και εκτός από την sky κάμερα μεταξύ άλλων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 1 ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports 1 και Novasports 1 HD, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και οικοδεσπότες τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ σε περιγραφή των Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Μανώλη Βογιατζάκη, Γιώργου Αργυρόγλου και Αποστόλη Λάμπου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 00:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Η νέα σεζόν στα χειμερινά αθλήματα του Eurosport

Τα χειμερινά σπορ επιστρέφουν στο Eurosport και φίλοι των συγκεκριμένων αθλημάτων θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμα μία εντυπωσιακή σεζόν. Για περισσότερα από 20 χρόνια οι τηλεθεατές μας έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν την πληρέστερη τηλεοπτική κάλυψη των χειμερινών σπορ με περισσότερες από 2000 ώρες μετάδοσης στο Eurosport και στο Eurosport 2, μεταξύ των οποίων περισσότερες από 800 ώρες live μεταδόσεων κάθε σεζόν!

Για τη σεζόν 2015/2016, το Eurosport θα προσφέρει στους τηλεθεατές μια χιονοστιβάδα αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με επιπλέον live κάλυψη και μέσω της υπηρεσίας Eurosport Player. Συνολικά 12 διαφορετικά σπορ θα παρελάσουν από τις οθόνες σας: Αλπικό Σκι, Άλμα με Σκι, Δίαθλο, Σκι Αντοχής, Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Κέρλινγκ, Βορινό Σύνθετο, Snowboard, Freestyle, Λουτζ, Πατινάζ Ταχύτητας και Πατινάζ Ταχύτητας Short Track.

Εκτός από τα 8 Παγκόσμια Κύπελλα στα διαφορετικά χειμερινά σπορ, το Eurosport θα καλύψει φέτος 9 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, καθώς επίσης και ορισμένες πολύ-αναμενόμενες διοργανώσεις όπως το Τουρνουά των Τεσσάρων Λόφων στο Άλμα με Σκι τον Δεκέμβριο. Ξεκινώντας από την 12η Δεκεμβρίου, το Eurosport θα μεταδίδει κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ (στο διάστημα 20:00-22:00) την ωριαία εκπομπή Wintersport Today, με την ανασκόπηση της κάθε αγωνιστικής ημέρας.

«Ζωντανεύει» ξανά το Μπλόκο της Καλογρέζας

Τη Δευτέρα 2 Noεμβρίου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4) η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χαλέμου, «Σαν πουλιά τα τουφεκάν», που έχει ως θέμα του το Μπλόκοτης Καλογρέζας, στο οποίο εκτελέστηκαν 22 πατριώτες. Το βιβλίο, βασισμένο σε προφορικές και γραπτές μαρτυρίες, αναβιώνει το κλίμα της Κατοχής στον προσφυγικό συνοικισμό και περιγράφει σκηνή-σκηνή τα όσα συνέβησαν σε αυτόν στις 15 Μαρτίου 1944: Την κύκλωση, τις συλλήψεις, τα βασανιστήρια, τις εκτελέσεις, τον θρήνο, την τρομοκρατία…

Ξεκινά το FOX Sports, με sky κάμερα και στη Λεωφόρο


Δεν περιορίζεται ωστόσο σε αυτό. Ακολουθεί τους θύτες και τα θύματα στις δικαστικές αίθουσες, όπου παίχθηκε η δεύτερη πράξη του δράματος, ενώ φέρνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες και ντοκουμέντα, αναδεικνύοντας μια από τις πιο οδυνηρές-αλλά λιγότερο γνωστές-στιγμές στην ιστορία του τόπου μας. Το «Σαν πουλιά τα τουφεκάν» είναι το τρίτο βιβλίο του Κώστα Χαλέμου. Ο συγγραφέας αντλεί τα θέματά του από την ιστορία της Ν. Ιωνίας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Προηγήθηκαν «Το ταξίδι του Ίκαρου» και το «Βάρδα Βουλιαμέντο». Η παρουσίαση του «Σαν πουλιά τα τουφεκάν» έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Ιωνίας και για το βιβλίο θα μιλήσουν ο διδάκτωρ Σύγχρονης Ιστορίας, Βλάσης Αγτζίδης και ο συγγραφέας-ιστορικός, Χάρης Σαπουντζάκης. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Κατερίνα Βακαλοπούλου.

Στο δρόμο χωρίς αποζημίωση 108 απλήρωτοι εργαζόμενοι του «Αγγελιοφόρου»

Χωρίς αποζημίωση και με ανεξόφλητους οκτώ (!) μισθούς εγκαταλείπει στην τύχη τους 108 εργαζόμενους της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» η οικογένεια του γνωστού βιομήχανου και εκδότη Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου. Σε συνεννόηση με τους εξ Αθηνών εκδότες, Φώτη Μπόμπολα και Σταύρου Ψυχάρη, ο εκπρόσωπος της προβεβλημένης επιχειρηματικής οικογένειας της Βόρειας Ελλάδας, Βασίλειος Μπακατσέλος, ανακοίνωσε η εταιρία που διοικεί εδώ και 10 μήνες θα καταθέσει εντός των ημερών αίτηση παύσης πληρωμών και ακολούθως θα οδηγηθεί σε πτώχευση. Διαβάστε το πλήρες άρθρο των εργαζομένων της εφημερίδας.

Τιμητική διάκριση δημοσιογράφων της ΕΡΤ από την ΕΒU

Ξεκινά το FOX Sports, με sky κάμερα και στη Λεωφόρο


Με το Βραβείο Gunnar Høidahl της EBU τιμήθηκαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Ιφιγένεια Μάνεση και Πωλίνα Γόλια στο πλαίσιο του 10ου Eurovision News Exchange που διοργανώθηκε στο Βερολίνο. Οι δύο δημοσιογράφοι τιμήθηκαν από την EBU για τον επαγγελματισμό, το συνεργατικό πνεύμα και τις εργώδεις προσπάθειες που κατέβαλαν για την κάλυψη της πρόσφατης επικαιρότητας.

Η επικεφαλής του Eurovision News Exchanges, Justyna Kurczabinska, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης ανέφερε χαρακτηρικά: «Λαμβάνοντας υπόψη τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την ΕΡΤ και την ιδιάζουσα κατάσταση που όλοι οι Έλληνες συνάδελφοί μας διαχειρίστηκαν, είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη σταθερή συνεργασία με το ενημερωτικό τμήμα της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης».

Χωρίς δελτίο απόψε το Mega

Ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κηρύσσει στάση εργασίας για σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 από ώρα 18:00 έως ώρα 22:00 για τους τεχνικούς που απασχολούνται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Απαιτούμε να μην προχωρήσει ο σταθμός σε απολύσεις τεχνικών, να απέχει η εργοδοτική από κάθε πίεση προς τους εργαζόμενους τεχνικούς για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές και αποκρούουμε κάθε προσπάθεια αλλαγής του νομικού καθεστώτος απασχόλησης των τεχνικών που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ