MEDIA

Ξεκινά εκπομπή για τη Γ’ Εθνική

Ξεκινά εκπομπή για τη Γ’ Εθνική
INTIME SPORTS

Ξεκινά η «Η μπάλα στα δίχτυα» με... τα πάντα για την γ’ κατηγορίας. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Μια νέα τηλεοπτική αθλητική εκπομπή, αφιερωμένη σχεδόν αποκλειστικά, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ξεκινά από το telesport.gr στο Channel 9. Από μεθαύριο Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 19:00 το βράδυ, όλη η επικαιρότητα που αφορά το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας θα παρουσιάζεται από την εκπομπή «Η μπάλα στα δίχτυα».

Στην εκπομπή μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την ανασκόπηση της αγωνιστικής, στιγμιότυπα από αγώνες όλων των ομίλων, συζητήσεις - αναλύσεις στο στούντιο με καλεσμένους αλλά και ενημέρωση για την επικαιρότητα της ημέρας από την Super League.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα από τη θέση 665 του Cosmote TV και σε live streaming από το telesport.gr και channel9.gr. Στην παρουσίαση θα είναι ο Τάσος Ζαφειράκης και στη δημοσιογραφική η Σοφία Λυσιόβα.

Το telesport.gr είναι ένα διαδικτυακό αθλητικό κανάλι που μεταδίδει live σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας αγώνες ποδοσφαίρου Γ΄ Εθνικής, αγώνες από την Α1 βόλεϊ γυναικών, αγώνες του πρωταθλήματος μπάσκετ ΕΣΚΑ, αλλά και διοργανώσεις πόλο, μοτοσικλέτας, τζούντο, πυγμαχίας κλπ.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ