MEDIA

Κοσιώνη και Σρόιτερ τιμήθηκαν από το Ίδρυμα Μπότση

Κοσιώνη και Σρόιτερ τιμήθηκαν από το Ίδρυμα Μπότση

Οι δύο δημοσιογράφοι τιμήθηκαν για την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο το Βραβείο του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση, για την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ μέσα από το δελτίο ειδήσεων και την τηλεοπτική του εκπομπή «Αυτοψία».

Κοσιώνη και Σρόιτερ τιμήθηκαν από το Ίδρυμα Μπότση

Η τελετή της 33ης Απονομής Βραβείων και Τιμητικών Διακρίσεων του Ιδρύματος, , παρουσία τόσο του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και εκπροσώπων της κυβέρνησης και των κομμάτων της Βουλής, έλαβε χώρα στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Στην τελευτή βραβεύτηκε και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, για το δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή «Ιστορίες». Για την αντικειμενική παρουσίαση του πολιτικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Τα Νέα», βραβεύτηκε ο Διονύσης Νασόπουλος.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες, ήταν και η ρεπόρτερ Ευαγγελία Τσικρίκα, του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η οποία επέδειξε δυναμισμό και σθένος απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όταν ο τελευταίος αναφερόταν στον περιβόητο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και στα κανάλια που θα αναγκάζονταν να αναστείλουν τη λειτουργία τους, αφήνοντας χιλιάδες επαγγελματίες άνεργους.

Επίσης βραβεύτηκαν ειδικά για το 2016, δημοσιογράφοι από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι οποίοι κάλυψαν το Προσφυγικό και ανημέρωσαν με το ρεπορτάζ τους ολόκληρη την Ελλάδα για τις εξελίξεις και τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα. Βραβείο για την ερευνητική δημοσιογραφική προσέγγιση του προσφυγικού ζητήματος παρέλαβε ο Αντώνης Ρεπανάς, μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Στα ειδικά βραβεία τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι αθλητικογράφοι Ανδρέας Μπόμης και Γιάννη Μαμουζέλος και απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις που χορηγεί κάθε χρόνο η Βουλή των Ελλήνων, το ΕΒΕΑ, κ.α. σε συντάκτες που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό, οικονομικό, αυτοδιοικητικό κ.λπ. ρεπορτάζ.

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Παιχνίδια που έχουν στο φόντο την κορυφή των LaLiga Santander και Serie A TIM περιλαμβάνει το πρόγραμμα της COSMOTE TV και αυτήν την Κυριακή 29/1. Η πρωτοπόρος στην Ισπανία, Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθείται στενά από τη Σεβίλλη και έχει ανάγκη τη νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (21.45, COSMOTE SPORT 2HD), ματς που ανήκει στο πρόγραμμα της 20ης ημέρας.

Στην Ιταλία, η Νάπολι θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου (είναι τρίτη με 44 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και τρεις από τη δεύτερη Ρόμα). Για να τα καταφέρει, πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Παλέρμο (21.45, COSMOTE SPORT 1HD), στην 22η αγωνιστική. Την ίδια ημέρα, στις 16.00, η “μεγάλη κυρία” αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σασουόλο (COSMOTE SPORT 1HD) και οι “τζαλορόσι” αγωνίζονται εναντίον της Σαμπντόρια (COSMOTE SPORT 5HD).

Όπως πάντα, πλούσιο είναι το μπασκετικό θέαμα που προσφέρουν τα κανάλια COSMOTE SPORT από την άλλη ακτή του Ατλαντικού. Μέσω του COSMOTE SPORT 4HD μεταφερόμαστε στο Σικάγο (Μπουλς-Χιτ, Σάββατο 28/1, 03.00), στο Γκόλντεν Στέιτ (Ουόριορς-ΛΑ Κλίπερς, Κυριακή 29/1, 03.30), στο Κλίβελαντ (Καβς-Θάντερ, Κυριακή 29/1, 22.30), αλλά και στο Ντάλας (Μαβς-Καβς, Τρίτη 31/1, 03.30).

Και το Final Four του ιταλικού κυπέλλου στο βόλεϊ, ανήκει στην COSMOTE TV. Το Del Monte Coppa Italia ξεκινά το Σάββατο 28/1, στις 16.30 (COSMOTE SPORT 8HD) με τον αγώνα της πρωτοπόρου της ιταλικής λίγκα, Tσιβιτανόβα εναντίον της Πιατσέντσα, στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Τζιουμάκας. Στις 19.00 παρακολουθούμε τον δεύτερο ημιτελικό, μεταξύ της τρίτης στην Ευρώπη, Τρεντίνο και της Μόντενα, νταμπλούχου Ιταλίας. Το τρόπαιο κρίνεται την Κυριακή 29/1, στις 18.30.

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή 29/1 στις 21:00 τη δραματική ταινία Το Κορίτσι από τη Δανία με τους βραβευμένους με Όσκαρ Έντι Ρεντμέιν και Αλίσια Βικάντερ (COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Sunday blockbuster), ενώ στο ίδιο κανάλι ξεχωρίζουν το δράμα γαλλοβελγικής παραγωγής Λευκοί Ιππότες του Γιοακίμ Λαφός (Πέμπτη 26/1,21:00 ζώνη Red Carpet Premiers), η περιπέτεια Maximum Ride την Παρασκευή 27/1 (21.00) και το αστυνομικό Νύχτες στο Μανχάταν (Manhattan Night) με τον βραβευμένο με Όσκαρ Έντριεν Μπρόντι (Δευτέρα 30/1, 21.00 ζώνη Action) – όλα σε Α’ προβολή.

Στο COSMOTE CINEMA 2HD ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρεμιέρα του βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ Έντουαρντ Σνόουντεν: Citizenfour της Λόρα Πόιτρας την Παρασκευή 27/1 στις 22.00 (ζώνη Doc O’ Clock), που αποτέλεσε την αρχή μεγάλων αποκαλύψεων από τον τότε υπάλληλο της Αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NSA) Έντουαρντ Σνόουντεν σε δημοσιογράφους, σχετικά με την διαδικτυακή παρακολούθηση εκατομμυρίων κατοίκων ανά τον πλανήτη, η πρεμιέρα της κωμωδίας Οι αδελφούλες (Sisters) με το ξεκαρδιστικό δίδυμο Τίνα Φέι και Έιμι Πόελερ (Σάββατο 28/1, 22.00), αλλά και η συνέχεια του αφιερώματος στον εξαιρετικό Στίβεν Σπίλμπεργκ με το υποψήφιο για 5 Όσκαρ θρίλερ, Μόναχο με τους Έρικ Μπάνα και Ντάνιελ Κρεγκ (Τρίτη 31/1, 22.00).

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ