Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως υπήρξε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού σε εργαζόμενο Ραδιομεγάρου και συγκεκριμένα στο τμήμα ροής.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΡΤ, μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως υπήρξε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στο Ραδιομέγαρο. Πρόκειται για εργαζόμενο της Δημόσιας Τηλεόρασης και συγκεκριμένα από το τμήμα ροής. Μάλιστα, έχουν αρχίσει ήδη την ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσούντα.

Η ανακοίνωση:

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού παρουσιάστηκε σήμερα και σε εργαζόμενο της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Άμεσα η διοίκηση της εταιρείας ήλθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσούντα. Παράλληλα και βάσει των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, δόθηκε εντολή σε ειδικό συνεργείο να απολυμάνει το χώρο, ενώ η υπηρεσία χορηγεί ήδη όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που έχει προμηθευθεί τις τελευταίες εβδομάδες (μάσκες, γάντια κλπ) για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους που παρουσιάστηκε το περιστατικό.

Σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, η διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και δευτερευόντως την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος της.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.