MEDIA

Κλήρωση Ολυμπιακού, Super League και ντέρμπι "αιωνίων"

Κλήρωση Ολυμπιακού, Super League και ντέρμπι "αιωνίων"
κλήρωση Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει που θα μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League και άλλα αθλητικά μιντιακά νέα!

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εντέλει το εμπόδιο της Οσμάνλισπορ με το "διπλό" (0-3) στην Άγκυρα και περιμένει να μάθει αντίπαλο στους «16» του Europa League! Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (24/2) στις 14:00 με μετάδοση και από το Cosmote Sport 1 αλλά και από το Eurosport 2.

Η Super League στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου – Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, τους αγώνες, Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης, ΑΟΚ – Παναιτωλικός, Ξάνθη – Παναθηναϊκός, ΑΕΚ – ΑΕΛ, Ηρακλής – ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός – Πανιώνιος και Βέροια - Ατρόμητος για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Όλες οι αναμετρήσεις, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO.

Τα Σάββατο μεταδίδονται στις 15:00 το Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στις 17:15 το ΑΟΚ - Παναιτωλικός από το Novasports1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και στις 19:30 το Ξάνθη - Παναθηναϊκός από το Novasports2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Tην Κυριακή προβάλλονται στις 15:00 το ΑΕΚ - ΑΕΛ από το Novasports2HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου, στις 17:15 τα Ηρακλής - ΠΑΟΚ από Novasports2HD σε περιγραφή των Δημήτρη Κανελλάκη και Γιώργου Λιώρη και στις 17:15 το Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα από το Novasports4HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και στις 19:30 το Ολυμπιακός - Πανιώνιος από το Novasports1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου μεταδίδεται στις 19:30 το Βέροια – Ατρόμητος από το Novasports1HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου.

Κούλουμα με… ντέρμπι «αιωνίων»

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τα ντέρμπι Ηρακλής - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 18η αγωνιστική της Volley League. Οι αγώνες θα προβληθούν από την υπηρεσία NovaGO και από το Web TV του Novasports.gr.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 19:00 με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Ηρακλής – ΠΑΟΚ που θα μεταδοθεί από το Novasports4HD σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Η συνέχεια είναι την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 19:00 με το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα καλυφθεί από το Novasports3HD σε περιγραφή των Ισίδωρου Πρίντεζη και Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ των Ηλία Παπαϊωάννου και Τάσου Μπαϊρακτάρη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ