Καταγγελία στο ΣΕΠΕ από την ΕΣΗΕΑ

Καταγγελία στο ΣΕΠΕ από την ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε καταγγελία στο ΣΕΠΕ για την μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους συναδέλφους και για την εργοδότρια εταιρεία της εφημερίδας «Live Sport».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε καταγγελία στον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και στην Υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών ΣΕΠΕ για την μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους συναδέλφους και για την εργοδότρια εταιρεία της εφημερίδας «Live Sport».

Με την καταγγελία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε να διενεργήσουν οι ως άνω αρμόδιοι τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες για την ποινική δίωξη και τιμωρία των εκπροσώπων των παραπάνω εταιρειών, δεδομένου ότι η μη καταβολή του δώρου στους εργαζόμενους αποτελεί και ποινικό αδίκημα διωκόμενο κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατά τον Α.Ν 690/1945, όπως ισχύει σήμερα.

Στους εργαζομένους της «Live Sport» δόθηκε η υπόσχεση ότι το δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί… στις 27 Δεκεμβρίου. Την προσεχή Τετάρτη, την ώρα που δεν αποκλείονται κινητοποιήσεις τους…

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24