MEDIA

Και Λιγκ Καπ, και Κύπελλο Αγγλίας στη Nova

Chelsea's David Luiz, left, Arsenal's Granit Xhaka, right, and Arsenal's Nacho Monreal jump to head the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's David Luiz, left, Arsenal's Granit Xhaka, right, and Arsenal's Nacho Monreal jump to head the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Πολλές μεταδόσεις από το Νησί για τη "Nova". Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους επαναληπτικούς αγώνες Μπρίστολ Σίτι – Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ – Τσέλσι για την ημιτελική φάση του League Cup Αγγλίας.

Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους αγώνες Γέοβιλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πιτέρμπορο – Λέστερ, Νιούπορτ – Τότεναμ, Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρόμιτς, Τσέλσι – Νιουκάστλ και Κάρντιφ – Μάντσεστερ Σίτι για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

League Cup Αγγλίας

* Τρίτη 23 Ιανουαρίου: 21:45 Μπρίστολ Σίτι – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

* Τετάρτη 24 Ιανουαρίου: 22:00 Άρσεναλ – Τσέλσι, Novasports1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Κύπελλο Αγγλίας FA Cup

* Παρασκευή 26 Ιανουαρίου: 21:55 Γέοβιλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Novasports2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

* Σάββατο 27 Ιανουαρίου: 14:30 Πιτέρμπορο – Λέστερ, Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

* Σάββατο 27 Ιανουαρίου: 19:30 Νιούπορτ – Τότεναμ, Novasports1HD σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

* Σάββατο 27 Ιανουαρίου: 21:45 Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρόμιτς, Novasports1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

* Κυριακή 28 Ιανουαρίου: 15:30 Τσέλσι – Νιουκάστλ, Novasports5HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

* Κυριακή 28 Ιανουαρίου: 18:00 Κάρντιφ – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports5HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Η βράβευση των κορυφαίων αθλητών με αναπηρία για το 2017 είναι στη Nova

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 19:00 θα μεταδοθεί ζωντανά στο Novasports1HD και σε Facebook, YouTube και στο WebTV του Novasports.gr, η εκδήλωση για την βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών που κατέκτησαν μετάλλιο, κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων που έγιναν το 2017.

Επίσης τιμητική διάκριση θα δοθεί και στους προπονητές αυτών των αθλητών. Την εκδήλωση που διοργανώνουν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) και θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, Διονύσης Στρούμπος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία. Η Nova βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο ρόλο του «Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας» και έχοντας υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής. Μεταξύ αυτών, προσωπικά αφιερώματα σε αθλητές, φιλοξενία αθλητών στο πλατό εκπομπών, δημοσιογραφική κάλυψη εκδηλώσεων της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και τιμητικές εκδηλώσεις υποδοχής αθλητών μετά από σημαντικές διοργανώσεις όπως ήταν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο 2016.

Παράλληλα, από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 19:00 στο Novasports24HD, ξεκίνησε να προβάλλεται και πάλι, η εκπομπή «Η Ώρα των Παραολυμπιονικών» που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα Παραολυμπιακά δρώμενα. Οι εκπομπές της «Ώρας των Παραολυμπιονικών» θα είναι διαθέσιμες και στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί για την Παραολυμπιακή oμάδα στο Web TV του Novasports.gr και συγκεκριμένα στο novasports.gr/paraolympiakiomada.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ