Και… επίσημα στον Σαββίδη το Epsilon TV

O Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος αναλύει το deal. Από την 1η Ιανουαρίου του 2018 θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Ο,τι είχε αναφέρει από τις 7 Αυγούστου η στήλη, έγινε, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση μεταβίβασης του Epsilon TV από τον Φίλιππο Βρυώνη στον Ιβάν Σαββίδη. Όπως γνωστοποιείται, από την 1η Ιανουαρίου του 2018 θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Dimera, συμφερόντων Σαββίδη, μεταβιβάζει τις μετοχές του στο Mega (Τηλέτυπος ΑΕ) σε άλλη εταιρεία, την οποία δεν κατονομάζει.

 

Αναλυτικά: «Από τη Δευτέρα 21η Αυγούστου 2017, τέθηκε σε πλήρη ισχύ η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV στην εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD.

Επιπροσθέτως, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία.

Παράλληλα, ανακοινώνεται πως, με τη καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018».

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24