MEDIA

Η διακοπή της μετάδοσης του Σπορ FM, η τριπλή δικαίωση και το μπάχαλο του Κυπέλλου!

Η διακοπή της μετάδοσης του Σπορ FM, η τριπλή δικαίωση και το μπάχαλο του Κυπέλλου!

Διαβάστε τι έγινε με τη μετάδοση του αγώνα του Ολυμπιακού από τον ΣΠΟΡ FM αλλά και για την...τριπλή δικαίωση του Mediaρχη: για το τηλεοπτικό κανάλι που θα μεταδώσει τον τελικό του Eurobasket, για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου (έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα η Nova) και για τη μετάδοση του επετειακού ΠΑΟ – Παρτίζαν!

Ετοιμάζεται, ψήνεται και σε πολύ σύντομα... σερβίρεται το νέο πρόγραμμα του Sport24 Radio , με εκπλήξεις και νέες εκπομπές για όλα τα γούστα! Και με Ηρακλή Αντύπα, και με Δημήτρη Μαχαίρα, και άλλους... Αναμείνατε. Συν την αφεντομουτσουνάρα μου, μια φορά την εβδομάδα με τη στήλη του "Mediaρχη" στους 103,3!

Μετάδοση μόνο για 20 λεπτά…

…από το Καραϊσκάκη και στη συνέχεια από το στούντιο: ο λόγος για τη μετάδοση του ΣΠΟΡ FM στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν και ακόμα ένα περιστατικό που εντείνει τις σχέσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, ραδιοφωνικό σταθμό.

Τι ακριβώς έγινε; Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους media officers της UEFA για πρόβλημα στη γραμμή. Όμως από τον ΣΠΟΡ FM επικοινώνησαν από το μεσημέρι της Τετάρτης με τους τεχνικούς του ΟΤΕ, οι οποίοι έλεγξαν τη γραμμή και (σύμφωνα με τη διοίκηση του σταθμού) διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η μετάδοση επιχειρήθηκε να γίνει μέσω κινητού τηλεφώνου κάτι που, σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, απαγορεύεται από την UEFA, ενώ αντίθετα οι υπεύθυνοι του ΣΠΟΡ FM υποστηρίζουν πως επιτρέπεται. Τελικά δόθηκε εντολή στους παραγωγούς του σταθμού να διακόψουν τη μετάδοση η οποία συνεχίστηκε από το στούντιο του σταθμού.

Συνεχίζεται το μπάχαλο με το Κύπελλο!

Υπάρχει θέμα με τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου Ελλάδος, και δη σοβαρό! Και η στήλη σας είχε προϊδεάσει από τις 8 Σεπτεμβρίου (scripta manent). Σήμερα έγινε η κλήρωση της φάσης των ομίλων , το οποίο μεταξύ μας γιγαντώνει τη γραφικότητα που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο: είχε επιχειρηθεί και παλιότερα και στέφθηκε με αποτυχία, συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία και ουδείς ασχολείται.

Μέλη της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ ρωτήθηκαν σήμερα με το τι γίνεται με τα τηλεοπτικά. Και η απάντηση ήταν ότι " υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ, με τον ΟΤΕ". Θυμίζω ό,τι είχα γράψει από τότε, ότι αφενός υπάρχουν δύο δικαστικές αποφάσεις υπέρ της Forthnet/Nova, και ότι αφετέρου η ΕΠΟ οφείλει είτε να κάνει νέο διαγωνισμό είτε να αναθέσει τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου στον αμέσως επόμενο πλειοδότη, στη Nova.

Η διακοπή της μετάδοσης του Σπορ FM, η τριπλή δικαίωση και το μπάχαλο του Κυπέλλου!

Α, ειπώθηκε και κάτι άλλο από τα μέλη της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ: ότι "έγιναν ασφαλιστικά αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς από τη Nova". Για την... ιστορία, τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η nova κατά της ΕΠΟ εκδικάζονται στις 13 Οκτωβρίου, με τη Nova να ζητά νς γίνουν δεκτές οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί σε α’ και β’ βαθμό από την τακτική δικαιοσύνη και έχουν κρίνει άκυρο τον διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου για την περίοδο 2013-16.

Οπως το είχαμε προβλέψει...

... από τις 8 Σεπτεμβρίου ! Οτι δηλαδή αν η Εθνική δεν προκρινόταν στον τελικό του Eurobasket, θα τον έδειχνε το Μακεδονία TV. Η Εθνική δεν... και προ ολίγου επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας η πρόβλεψη της στήλης: ο τελικός την Κυριακή στο δεύτερο σταθμό του ομίλου Κυριακού (ελέω εκλογών, φυσικά).

και η παγκόσμια αποκλειστικότητα!

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια παγκόσμια αποκλειστικότητα» είπε περιχαρής ο Ιάκωβος Φιλιππούσης στη δήλωση του Βασίλη Σπανούλη στον ΑΝΤ1 ότι αποσύρεται από την Εθνική. Σε εξίσου παγκόσμια αποκλειστικότητα θέλω να αποκαλύψω ότι θα ανεβάσω Mediaάρχη στο Sport24.gr

Τηλεθέαση

1.225.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο από την ΕΡΤ τον Ολυμπιακός - Μπάγερν 0-3 με μέση τηλεθέαση 12,1% και μέσο μερίδιο 31,2%. Αρκετοί βέβαια παρακολούθησαν τον αγώνα από τον ΟΤΕ TV. 2.039.501 τηλεθεατές παρακολούθησαν τον αγώνα για τουλάχιστον ένα λεπτό, ενώ στο δυναμικό κοινό (άνδρες 25-44), το μέσο μερίδιο έφτασε το 17.8%. Επόμενο... ραντεβού την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, ερώτημα ποιο ματς θα επιλέξει να δείξει η ΕΡΤ για παράλληλη σύνδεση. Ποντάρω μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βόλφσμπουργκ και Σαχτάρ - Ρεάλ Μαδρίτης.

Η επιβεβαίωση για τη... γιορτή

Από τις 9 του μήνα η (νεόκοπη, ακόμη!) στήλη σας είχε ενημερώσει ότι κλείνει τηλεοπτικά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν . Η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα: τα κανάλια Novasports. Το ματς διεξάγεται την Τετάρτη 23/9 με τη Nova να βγάζει και pre game για το επετειακό ματς του "εξάστερου", όπου θα τιμηθούν οι κορυφαίοι πέντε μπασκετμπολίστες του της τελευταίας 25ετίας, έτσι όπως ψηφίστηκαν από τους φίλους των «πρασίνων». Συγκεκριμένα, θα βραβευτούν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντίρογκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αντώνης Φώτσης και Στόγιαν Βράνκοβιτς. Με την ευκαιρία της βράβευσης θα διεξαχθεί και ο πρώτος φιλικός αγώνας που θα δώσει το «τριφύλλι» μπροστά στον κόσμο του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διακοπή της μετάδοσης του Σπορ FM, η τριπλή δικαίωση και το μπάχαλο του Κυπέλλου!

Συνάμα, το συνδρομητικό θα προβάλλει και το αφιέρωμα ονόματι «Green Dream 5», στο οποίο ο Δημήτρης Καρύδας παρουσιάζει ανέκδοτες ιστορίες και γεγονότα από την πλούσια και γεμάτη τίτλους καριέρα των πέντε βραβευθέντων. Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί σε πρώτη προβολή την Κυριακή 20/9 στις 20:00 (Novasports 1 ) και σε επανάληψη 1 τη Δευτέρα 21.9 στις 22:00», την Τρίτη 22/9 στις 15:30 και την Τετάρτη 23/9 στις 17:30. Σε αυτό αποκαλύπτονται …άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας τους όπως το ότι ο Διαμαντίδης δεν έχει παίξει ποτέ στις μικρές Εθνικές, ότι η γυναίκα του Στόικο τον είχε κλειδώσει μέσα στο σπίτι για να μην συμμετάσχει σε προπόνηση και άλλα πολλά!

Τέλος, ο διευθυντής επικοινωνίας και marketing του stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ένα ακόμα έτος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Αρωμα... Europa στην ΕΡΤ

Για τις αποψινές μεταδόσεις των αγώνων του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης τα γράψαμε από χθες . Από αύριο και κάθε Παρασκευή η ΕΡΤ θα μεταφέρει στις οθόνες σας τον παλμό του Europa, στις 18:00 με εκπομπή στην ΕΡΤ2 με παρουσιαστές του Γιάννη Ράνιο και Ηλία Χριστογιαννόπουλο. Η αυριανή εκπομπή θα προβάλει εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, όπως και πλούσιο ρεπορτάζ από τα ματς του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης.

Τα ρεκόρ του Eurosport

To Eurosport σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στην Ευρώπη σε δύο από τις σπουδαιότερες διοργανώσεις του αθλητικού ημερολογίου: την ποδηλατική Vuelta a España και το US Open του τένις. Η Vuelta a España συγκέντρωσε 1,46 εκατ. ευρωπαίους τηλεθεατές κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων της διεξαγωγής της, παρουσιάζοντας μια υπέροχη αύξηση 47% σε σχέση με το προηγούμενο σχετικό ρεκόρ που είχε δημιουργηθεί το 2014 ενώ το τέταρτο Grand Slam αποτέλεσμα το καλύτερο US Open στην ιστορία του καναλιού, με μέσο όρο 990.000 Ευρωπαίους τηλεθεατές, μια αύξηση 20% σε σχέση με το 2014 και 4.65% σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ του 2011. Ο ιταλικός τελικός Γυναικών συνέτριψε κάθε άλλο ρεκόρ με περισσότερους από 2,6 εκατ. Ευρωπαίους να παρακολουθούν τον θρίαμβο της Flavia Pennetta απέναντι στην Roberta Vinci, ένας αριθμός που αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό για αγώνα του US Open στο Eurosport.

Νέα επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ στο NEWS247

Η δημοσιογράφος Βίκυ Σαμαρά αναλαμβάνει επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ του NEWS247 με στόχο την ακόμα καλύτερη κάλυψη της πολιτικής ειδησεογραφίας. Μετά από την επιτυχημένη θητεία της ως ρεπόρτερ, στον χώρο της κεντροδεξιάς στην "Ελευθεροτυπία" και ούσα επί σειρά ετών συντάκτρια της "Απογευματινής", αρμόδια για το κυβερνητικό ρεπορτάζ καθώς και για αυτό της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνει τη θέση αυτή στο ενημερωτικό site της 24MEDIA. Στο πλαίσιο της στρατηγικής απόφασης του ομίλου να ενισχύσει δυναμικά το κομμάτι του πολιτικού ρεπορτάζ στο NEWS247, ο Θοδωρής Λαπαναΐτης αναλαμβάνει το ρεπορτάζ της κεντροδεξιάς ενώ τον χώρο της κεντροαριστεράς, συνεχίζει να καλύπτει ο Αντώνης Αντζολέτος.

Η διακοπή της μετάδοσης του Σπορ FM, η τριπλή δικαίωση και το μπάχαλο του Κυπέλλου!

“Σε μία εποχή που οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, το NEWS247 ακολουθώντας τις ανάγκες των Ελλήνων για έγκυρη και άμεση ενημέρωση, ενισχύει το τμήμα του πολιτικού ρεπορτάζ. Με δημοσιογραφική κάλυψη όλων των πλευρών του πολιτικού χάρτη έχουμε θέσει ως στόχο να μεταδίδουμε τον παλμό των γεγονότων και να επιβεβαιώσουμε την ισχυρή θέση του site στην ενημέρωση και τη digital αγορά των media”.

@παντήσεις

-> "Να σε κάνω λίγο πλάκα, που λέμε και στο Σαλόνικα; Πήρε ο ΟΤΕ Εθνική πάτωσε, έδειξε ΠΑΟ στο Γιουρόπα πάτωσε, έδειξε Θρύλο έφαγε τρία, έδειξε Ευρωμπάσκετ, τον ήπιαμε. Να τους στείλουμε τον ΠαπαΠΑΟΚ για ευχέλαιο;" (mail από george4paok@); Οχι, στείλε την (ΠΑΟΚτσού) Κατερίνα Στικούδη από το σπίτι να το συζητήσουμε αναλυτικά...

-> Ο Μανώλης Σφακάκης και η Χριστίνα Βραχάλη δεν θα συνεχίσουν στο ΣΚΑΪ Γκολ; (comment από Αντώνης Νακας): Αγνωστο προς ώρας, άγνωστο και πότε θα ξεκινήσουν Πανούτσος και Βαϊμάκης.

Μεγάλη αλήθεια

Σε 24''

* Η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο, στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της, στο Κολωνάκι, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και είναι εκτός κινδύνου. Τον Φεβρουάριου η ίδια είχε καταγγείλει δολοφονική απόπειρα εις βάρος της (οι σφαίρες είχαν σπάσει το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου).

* Τηλεοπτική στέγη για τη Γ' Εθνική βρήκε ο ΟΦΗ για τη νέα χρονιά όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο: πρόκειται για το Κρήτη TV, για τα εντός έδρας ματς ( πηγή: gentikoule.gr ). Καλή κίνηση, γενικά οι επαρχιακές ομάδες βρίσκουν... στέγη σε τοπικά κανάλια (θυμάμαι και τον Διομήδη Αργους, στο χάντμπολ, να συμφωνεί πέρυσι με το DRTV).

* Η επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη μεταξύ των 32 ομάδων που συμμετέχουν στη φάση των ομίλων του Champions League. Στην 25η θέση, η αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Διαβάστε αναλυτικά το θέμα .

* Οχτώ χρόνια «αληθινό ραδιόφωνο» σήμερα καθώς REAL FM 97,8 έχει... γενέθλια. Ευχές σε όλους.

* Έναν αιώνα ζωής συμπλήρωσε η «Ροδιακή» που συγκαταλέγεται στις αρχαιότερες περιφερειακές εφημερίδες της χώρας. Για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την κυκλοφορία της «Ροδιακής» , πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση στο κινηματοθέατρο "Ρόδον".

* Τον μπελά του βρήκε ο γνωστός φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος, Αργείτης στην καταγωγή καθώς η «Σχολή Χιλλ» του έστειλε εξώδικο για τις φωτογραφίες της (συζύγου του πρωθυπουργού) Μπέτυ Μπαζιάνα στον αγιασμό του σχολείου, που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ. Ο ίδιος μίλησε με θυμό, λέγοντας πως οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν είναι δικές του .

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Η διακοπή της μετάδοσης του Σπορ FM, η τριπλή δικαίωση και το μπάχαλο του Κυπέλλου!

Η σκηνοθέτης της ΕΡΤ Σοφία Ευθυμιοπούλου αν μη τι άλλο έκλεψε την καρδιά του Αλέξη. Προβλέπω παντόφλα από την Περιστέρα...

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ