Η τηλεθέαση και τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης το “Survivor”. στους άνδρες 15-24 σημείωσε χθες (21/2) κατά μέσο όρο 62,3%. Απόψε το βράδυ οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, αφού μια νέα δοκιμασία τις περιμένει.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης το “Survivor”, αφού και το χθεσινό επεισόδιο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αξιοσημείωτο είναι ότι στους άνδρες 15-24 σημείωσε κατά μέσο όρο 62,3%.

Η επόμενη μέρα της ψηφοφορίας για τους «Μαχητές» ήταν ιδιαίτερα  έντονη, αφού κάποιοι από τους παίκτες λογομάχησαν μεταξύ τους. Λίγο αργότερα στον αγώνα επάθλου η ομάδα των «Διασήμων» κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλο και να απολαύσει το έπαθλο: ψωμί και χαλβά.

Απόψε το βράδυ οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, αφού μια νέα δοκιμασία τις περιμένει. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης θα τους παρουσιάσει το έπαθλο, εκείνοι θα παλέψουν με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει,  προκειμένου να το κατακτήσουν και να το… γευτούν.

Όσο περνούν οι μέρες, οι συνθήκες διαβίωσης στο νησί γίνονται ακόμη πιο δύσκολες. Οι παίκτες προσπαθούν να μείνουν ενωμένοι σαν ομάδα,  να τονώσουν ο ένας το ηθικό του άλλου και να αποτρέψουν,  όσο κι αν αυτό δεν είναι πάντα εφικτό,  τις συγκρούσεις ανάμεσά τους.

Αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας επάθλου, οι παίκτες θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» προκειμένου να τους ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.  Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Ειρήνη Αϊνατζιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Κώστας Αναγνωστόπουλος,  που έχουν ψηφιστεί από την ομάδα των «Μαχητών», θα πληροφορηθούν την προτίμηση των τηλεθεατών, δηλαδή ποιοι παίκτες  θα παραμείνουν στο “Survivor” και ποιος θα είναι αυτός που θα ετοιμάσει τις αποσκευές του και θ’ αποχαιρετίσει τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί η ομάδα των «Μαχητών» να μετρά μια ακόμη απώλεια όμως στο “Survivor”  οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ. Αυτό που θ’ αντικρίσουν οι «Μαχητές» θα τους τονώσει και θα τους δώσει ιδιαίτερη χαρά. Όλες οι απαντήσεις στο “Survivor”,  απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αναστασία Μαρινάκου, η αθλήτρια που έκανε τον Μπολτ να την χειροκροτήσει

Η εξαιρετικά φωτογενής (σωστά, Usain Bolt;) 22χρονη πολυ-πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων είναι χάρμα οφθαλμών. Εντός και εκτός στίβου. Εδώ στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της μέχρι τώρα καριέρας της.

Τα πρώτα φαγώσιμα έντομα βρίσκονται ήδη στα σούπερ μάρκετ

Αν για κάποιο λόγο ήθελες να δοκιμάσεις ψητό γρύλο, πλέον μπορείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ