MEDIA

Η τηλεοπτική κάλυψη για Κύπρος – Ελλάδα και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ / ΚΥΠΡΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΑΚΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ / EUROKINISSI)
Εθνική EUROKINISSI SPORTS

Τι ετοιμάζουν Cosmote και ΣΚΑΪ για τα μεγάλα ματς του Σαββατοκύριακου; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Καίτοι η δράση των (μεγάλων) πρωταθλημάτων έχει διακοπεί ελέω εθνικών ομάδων και προκριματικών, η δράση όμως δεν λείπει. Το εθνικό μας... φρόνημα, αλλά και η πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, περνάει από την Κύπρο. Φιλόξενο ή όχι το «ΓΣΠ», θα αποδειχθεί το Σαββατόβραδο στις 21:45 με το Κύπρος – Ελλάδα που μεταδίδουν παράλληλα και ο ΣΚΑΪ και το Cosmote Sport 1.

Η Cosmote TV θα βγάλει pre game από τις 20:30 σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκου ενώ το ματς περιγράφει ο Σωτήρης Κωσταβάρας. Η εκπομπή θα συνεχιστεί μετά τη λήξη, με ρεπορτάζ και στιγμιότυπα.

Για τον ΣΚΑΪ περιγράφει ο Μανώλης Σφακάκης, ρεπορτάζ θα κάνει ο Νίκος Σταματέλος και την pre και post game εκπομπή θα παρουσιάσει ο Γιώργος Τσαντάκης. Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκεται καλεσμένος ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος θα σχολιάσει την κρίσιμη αναμέτρηση. Πλούσιο ρεπορτάζ θα έχει και η εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» το μεσημέρι του Σαββάτου (12:00).

ΜΕ ΑΛΒΕΡΤΗ ΤΟ GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Επίσης, στην εκπομπή, η ζωντανή ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης σε μία μεγάλη συνέντευξη ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των νταμπλούχων Ελλάδας. Και η Σόφη Πασχάλη κάνει γιόγκα και παίζει μπιλιάρδο σε μία ξεχωριστή συνέντευξη στην Ευριδίκη Βαλαβάνη.

Στο «Goal χωρίς σύνορα» της Κυριακής στη 13:00 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος φιλοξενείται στο στούντιο και σχολιάζει την επόμενη μέρα της Εθνικής μετά τον αγώνα με την Κύπρο.

GREEK CLASICO ΜΕ ΛΗΜΝΙΑΤΗ, ΡΙΒΕΡΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

Την Κυριακή έρχεται το πρώτο ελληνικό clasico της σεζόν για τη Stoiximan.gr Basket League. Στο άδειο ΣΕΦ, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με μετάδοση από το Cosmote Sport 4 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή και με τον Γιώργο Λιμνιάτη να είναι στο σχόλιο. . Η pre game εκπομπή θα βγει από τις 18:00, με τον Σκουντή μαζί με το ρεπορτάζ των Αρη Μπάρκα, Κώστα Κατέβα, Γιάννη Μέγα. Η εκπομπή θα συνεχιστεί, με όλο το ρεπορτάζ, μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε τον Γιώργο Πρίντεζη να μιλά στην κάμερα της Cosmote TV και να αναλύει τα στοιχεία που πιστεύει ότι θα κρίνουν το παιχνίδι, αλλά και να αναφέρεται στη νέα του ιδιότητα, ως πατέρας, μετά τον ερχομό της κόρης του. Ακόμα, θα δούμε τον Κέι Σι Ρίβερς, γνωστός και ως «άνθρωπος των ντέρμπι» να αποκαλύπτει τα νέα δεδομένα για τους νταμπλούχους Ελλάδος, μετά τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, αλλά και τα νέα πρόσωπα στα ρόστερ των “αιωνίων”.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΣΙΩΛΗ

Η καθημερινή αθλητική εκπομπή «Sports live» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στο Action 24, στις 20:00 με τον Αντώνη Κατσαρό. Πρώτος καλεσμένος της σεζόν θα είναι ο Σάκης Τσιώλης.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ