MEDIA

Η πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ΜotoGP 2018 αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Repsol Honda's Marc Marquez of Spain, during a practice session ahead of the MOTO British Grand Prix at Silverstone racetrack Friday Aug. 25, 2017. (David Davies/PA via AP)
Repsol Honda's Marc Marquez of Spain, during a practice session ahead of the MOTO British Grand Prix at Silverstone racetrack Friday Aug. 25, 2017. (David Davies/PA via AP) DAVID DAVIES/PA VIA AP

H έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος ΜotoGP για το 2018 είναι προ των πυλών και οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλη τη δράση, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στην COSMOTE TV.

Οι καλύτεροι αναβάτες των πιο εξελιγμένων μοτοσυκλετών είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις νέες αεροδυναμικές κατευθύνσεις στο διάστημα που διήρκεσαν οι δοκιμές, στις πίστες της Μαλαισίας, της Ταϊλάνδης και του Κατάρ.

Στην τελευταία μάλιστα θα ανοίξει και η αυλαία της σεζόν, με το Losail International Circuit να φιλοξενεί ένα από τα πιο θεαματικά events της χρονιάς. Στην εκκίνηση θα στηθούν 21 αναβάτες.

Ο κάτοχος του τίτλου, Μαρκ Μάρκεθ συμφώνησε να μείνει για άλλα δυο χρόνια στη Honda και εμφανίζεται ως το φαβορί και αυτής της χρονιάς. Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο (Ducati) δηλώνει έτοιμος να ολοκληρώσει αυτό που δεν έκανε πέρυσι, όταν διεκδίκησε μέχρι τέλους το στέμμα. Ο Μαρκ Βινιάλες, ο οποίος υπέγραψε νέο, διετές συμβόλαιο με τη Yamaha έχει όλα τα κίνητρα για να διεκδικήσει τον τίτλο. O Μιγκέλ Ολιβέιρα (KTM) θέλει να μπει στο πρωτάθλημα, με τον τρόπο που “βγήκε” από το περυσινό, όταν πανηγύρισε τρεις διαφορετικές νίκες. Επίσης, ο πιο επιτυχημένος Γάλλος αναβάτης, Γιοχάν Ζαρκό (Yamaha) χαρακτηρίζεται ως το “next best thing”.

Εν όψει της εκκίνησης της νέας σεζόν του MotoGP, επιστρέφει στο COSMOTE SPORT 5HD (Κυριακή 18/3, 14.05), η εκπομπή “Grand Prix”, με όλα τα θέματα που αφορούν στη φετινή σεζόν, αλλά και τις εξελίξεις από την πίστα του Κατάρ.

Την Παρασκευή 16/3, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν στο κανάλι τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (13.50), το Σάββατο 17/3, το warm up (18.05), ενώ την Κυριακή 18/3 τις κατατακτήριες (13.35) και τον αγώνα (17.30).

Photo credits: David Davies/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ